ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μητσοτάκης από την Τήνο: Το φετινό Πάσχα να γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας
Μητσοτάκης από την Τήνο: Το φετινό Πάσχα να γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας
(Φώτο : newsbeast.gr)
15 Απρ
0
Σχόλια

Μητσοτάκης από την Τήνο: Το φετινό Πάσχα να γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας

Μήνυμα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα απανταχού της γης, αλλά κυρίως στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο.

Στο αναστάσιμο μήνυμα του ο πρωθυπουργός ευχήθηκε το Πάσχα το οποίο σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από την δοκιμασία στη λύτρωση να γίνει ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού αλλά και αφετηρία ελπίδας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «η σκέψη μας στρέφεται στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη» και ευχήθηκε «η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη γιατί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό».

Θέλοντας όμως να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση και ευχήθηκε το φετινό Πάσχα να γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για καλύτερη Ελλάδα, μια ισχυρή πατρίδα, όπως είπε, για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Όλο το πασχαλινό μήνυμα του πρωθυπουργού:

«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας.

Φέτος η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό.

Όμως τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση. Έτσι και το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Θέλω εδώ, από την Τήνο, να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα απανταχού της γης, καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά».

 

Πηγή : newsbeast.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.