ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τέμπη: Εκτός εντατικής 20χρονη - Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος
Τέμπη: Εκτός εντατικής 20χρονη – Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος
(Φωτο: newsbomb.gr)
13 Απρ
0
Σχόλια

Τέμπη: Εκτός εντατικής 20χρονη – Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος

Περισσότερες από 40 ημέρες έχουν περάσει από την τραγωδία στα Τέμπη και ακόμα υπάρχουν τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται και δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onlarissa, που επικαλείται ιατρικές πηγές, σήμερα το πρωί Μεγάλη Πέμπτη, υπήρξαν θετικές εξελίξεις για την 20χρονη που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η κοπέλα βγήκε από την εντατική κι έχει μεταφερθεί στη νευροχειρουργική κλινική, καθώς η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ακόμη δύο τραυματίες εκτός ΜΕΘ.

Αντίθετα, ο 22χρονος από το Βόλο με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και «έχει νευρολογικές επιπλοκές πιθανώς μη ανατάξιμες».

Πλέον, οι προσπάθειες των γιατρών επικεντρώνονται στην εγκεφαλική του λειτουργία με τους γονείς του να παραμένουν δίπλα του από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του gegonota.news, τις τελευταίες ημέρες η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί φέρεται να διεξάγει συστηματικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πότε θα μπορέσουν να τον «ξυπνήσουν» από το τεχνητό κώμα.

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.