ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Μεγάλη ανταπόκριση με το άνοιγμα των εγγραφών
Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Μεγάλη ανταπόκριση με το άνοιγμα των εγγραφών
(Φώτο : gazzetta.gr)
13 Απρ
0
Σχόλια

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Μεγάλη ανταπόκριση με το άνοιγμα των εγγραφών

Τι κι αν βρισκόμαστε στον Απρίλιο, το ενδιαφέρον για τον επετειακό 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 11-12 Νοεμβρίου, είναι τόσο μεγάλο, κάτι που φάνηκε από την ανταπόκριση του κόσμου, μετά το άνοιγμα των εγγραφών τη Μεγάλη Δευτέρα.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ από στις πρώτες ώρες καλύφθηκε το 1/3 του συνόλου των ατομικών εγγράφων. Ο 40ός Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας αναμένεται να προσεγγίσει τους περισσότερους δρομείς στην ιστορία του (τόσο στο μαραθώνιο όσο και στο σύνολο των αποστάσεων.

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης «το σύστημα εγγραφών θα κλείσει το αργότερο μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2023, εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα τα όρια συμμετοχής στον εκάστοτε αγώνα».

Για την απόσταση του μαραθώνιου δρόμου και στις ατομικές εγγραφές το ενισχυμένο επίπεδο κοστίζει 65 ευρώ και το πλήρες 120 ευρώ, αντίστοιχα. Για τα 5χλμ και τα 10 χλμ. τα αντίστοιχα ποσά ορίστηκαν στα 35 και 90 ευρώ, αντίστοιχα.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.