ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τσιτσιπάς: Πρόκριση με τον Πέτρο στο διπλό στο Μόντε Κάρλο
Τσιτσιπάς: Πρόκριση με τον Πέτρο στο διπλό στο Μόντε Κάρλο
(Φώτο : gazzetta.gr)
11 Απρ
0
Σχόλια

Τσιτσιπάς: Πρόκριση με τον Πέτρο στο διπλό στο Μόντε Κάρλο

Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση πανηγύρισαν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς  στο διπλό ανδρών στο Μόντε Κάρλο.

Τα δύο αδέλφια επικράτησαν των Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Χούμπερτ Χουρκάτζ με 7-6(3), 6-7(4), 10-5 έπειτα από μάχη μίας ώρας και 45 λεπτών.

Το ελληνικό δίδυμο πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μαρσέλο Αρεβάλο (Ελ Σαλβαδόρ) και Ζαν-Ζουλιέν Ρόιερ (Ολλανδία).

Στο 1ο σετ χωρίς να υπάρξει break τα αδέλφια Τσιτσιπά με love game ισοφάρισαν 6-6 και το οδήγησαν στο tie break. Εκεί μετά το 3-3 με σερί 4-0 οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς τελείωσαν τη διαδικασία, για το 1-0.

Με το πρώτο break στον αγώνα τα αδέλφια Τσιτσιπά προγήθηκαν 3-0, όμως οι Ντιμιτρόφ/Χουρκάτζ επανήλθαν (3-3), πέτυχαν το δικό τους break προσπερνώντας με 6-5, όμως δεν κράτησαν το σερβίς τους, με το 2ο σετ να κρίνεται επίσης στο tie break. Οι Ντιμιτρόφ/Χουρκάτζ προηγήθηκαν 4-0 και 5-1, τα αδέλφια Τσιτσιπά πλησίασαν στο 5-4, όμως δεν έφεραν την ανατροπή, με τη νίκη να κρίνεται στο super tiebreak.

Tα αδέλφια Τσιτσιπά έφθασαν πρώτα στους πέντε πόντους (5-2) και μετά το 7-5 με τρεις σερί πόντους επικράτησαν με 10-5, εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.