ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τέμπη: Συγκλονίζουν συγγενείς θυμάτων - Δεν θέλουμε απαντήσεις γρήγορα αλλά σωστά
Τέμπη: Συγκλονίζουν συγγενείς θυμάτων – Δεν θέλουμε απαντήσεις γρήγορα αλλά σωστά
(Φωτο: newsbomb.gr/ Χάρης Γκίκας)
10 Απρ
0
Σχόλια

Τέμπη: Συγκλονίζουν συγγενείς θυμάτων – Δεν θέλουμε απαντήσεις γρήγορα αλλά σωστά

Στην επόμενη μέρα της τραγωδίας στα Τέμπη, αυτή που θα φέρει τις απαντήσεις στρέφονται πια όλες οι ελπίδες των οικογενειών των θυμάτων, που σε μία κοινή γραμμή ζητούν αυτές να μην έρθουν γρήγορα, αλλά σωστά, ακόμα κι αν καθυστερήσουν.

Η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης Μάρθης, Μαρία Καρυστιανού, που επισκέφθηκε τον ανακριτή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως ήθελε να δείξει στον δικαστικό λειτουργό που χρειρίζεται την υπόθεση το ανθρώπινο στοιχείο, πίσω από τα χαρτιά, να νιώσει την αγωνία και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Στην ερώτηση, τι θα ήταν δικαιοσύνη για την ίδια που έχασε το 20χρονο παιδί της, απάντησε πως δεν είναι προτεραιότητα η ταχύτητα, αλλά να δοθούν σωστά οι απαντήσεις και να τιμωρηθεί εκείνος που αποφάσισε πως μεταξύ τηλεδιοίκησης και ανθρώπινης ζωής, η τηλεδιοίκηση είναι ακριβή.

Την απαισιοδοξία της ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα δικαιωθούν τα παιδιά που χάθηκαν «στο έγκλημα των Τεμπών», εξέφρασε μιλώντας στον Σκάι και τους Αταίριαστους, η κυρία Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την κόρη της Μάρθη 20 ετών στο αδιανόητο δυστύχημα. Η κυρία Καρυστιανού ζήτησε να δει εισαγγελέα και ανακριτή για να τους δώσει να καταλάβουν την αγωνία των οικογενειών για την απόδοση δικαιοσύνης.

Ανάλογη είναι και η θέση του αδερφου του Βάιου Βλάχου, Βαγγέλη, ο οποίος από την Αργεντινή όπου βρίσκεται ξεκαθάρισε πως δεν θέλει άμεσα να έρθουν οι απαντήσεις, αλλά σωστά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.