ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βαλκανικό βάδην: Χρυσός ο Παπαμιχαήλ, τέσσερα μετάλλια οι Έλληνες
Βαλκανικό βάδην: Χρυσός ο Παπαμιχαήλ, τέσσερα μετάλλια οι Έλληνες
(Φώτο : gazzetta.gr)
10 Απρ
0
Σχόλια

Βαλκανικό βάδην: Χρυσός ο Παπαμιχαήλ, τέσσερα μετάλλια οι Έλληνες

Ο πρωταθλητής του βάδην, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην και την κούρσα των 35χλμ ανδρών .

Μετά την περσινή του νίκη στην αντίστοιχη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη, ο Παπαμιχαήλ τερμάτισε πρώτος και στην Αττάλεια με χρόνο 2:37.25. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, με 2:34.48, έχει κάνει ήδη μία δυνατή προετοιμασία στην Κολομβία και πλέον στοχεύει στη συμμετοχή του στο ερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού (Βουδαπέστη, 19-27/8) που θα είναι το έκτο της καριέρας του.

Στην ίδια κούρσα, ο Γιάννης Καύκας τερμάτισε δεύτερο με νέο ατομικό ρεκόρ 2.45.19 (είχε 2:53.59 από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Σχοινιά).

Χάλκινο ο Ντεντόπουλος στα 20χλμ. Ανδρών

ntentopoulos

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κώστας Ντεντοπουλος στην κούρσα των 20χλμ. βάδην ανδρών, με χρεόνο 1:29.56.

Στην ίδια απόσταση ο Άνθιμος Κελεπούρης ήταν πέμπτος με 1:34.51 και ο Ανδρέας Καραγιάννης εκτός συναγωνισμού τερμάτισε σε 1:34.31. Δεν τερμάτισε ο Ανδρέας Παπαστεργίου.

Ασημένιο ο Μπαρδάκης στα 10χλμ. Κ18

Δεύτερος τερμάτισε ο νεαρός αθλητής του βάδην, Ελισσαίος Μπαρδάκης, που αγωνίστηκε στην κούρσα των 10χλμ. βάδην παίδων (Κ18) και τερμάτισε σε 49.38.

Στην αντίστοιχη κούρσα της κατηγορίας Κ20 ο Γιώργος Κριτούλης τερμάτισε στην έβδομη θέση με 49.16.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.