ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έχασε τον αδερφό του στα Τέμπη και παραχωρεί τη θέση στο Δημόσιο για προσλήψεις στο Παίδων Αγία Σοφία
Έχασε τον αδερφό του στα Τέμπη και παραχωρεί τη θέση στο Δημόσιο για προσλήψεις στο Παίδων Αγία Σοφία
09 Απρ
0
Σχόλια

Έχασε τον αδερφό του στα Τέμπη και παραχωρεί τη θέση στο Δημόσιο για προσλήψεις στο Παίδων Αγία Σοφία

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχασε τον αδερφό του Βάιο στην τραγωδία στα Τέμπη.

Θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του, στηρίζει τους γονείς των καρδιοπαθών παιδιών για να δοθεί λύσει στο πρόβλημα με την λειτουργία του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Με ανάρτησή του στο Twitter παραχωρεί την θέση στο Δημόσιο που έδωσε η Κυβέρνηση σε οικογένειες θυμάτων, ώστε να γίνουν διορισμοί στο Νοσοκομείο Παίδων.

Η συγκλονιστική ανάρτησή του:

«Η κυβέρνηση μας πρόσφερε θέση στο δημόσιο για την #τραγωδια_τεμπη. Μπορείτε στη μνήμη του αδερφού μου Βάιου που χάθηκε στα Τέμπη και δε γνώρισε ποτέ την ανήψια του γιατί πέθανε από καρδιοπάθεια να λύσετε το πρόβλημα με την #ΑγιαΣοφία? Διορίστε εκεί το προσωπικό που χρειάζεται.

Εμείς έχουμε τελειώσει, δεν έχουμε άλλο να δώσουμε. Αλλά δώστε ζωή σε αυτά τα μωρά, δώστε ελπίδα σε αυτούς τους γονείς. Εμείς καήκαμε στα Τέμπη, ο,τι και να μας δώσετε δεν αλλάζει τίποτα. Δε θέλουμε καμία θέση πουθενά. Σώστε αυτά τα μωράκια, σας παρακαλώ, γιατρούς αντί για εμάς.

Θ. Πλεύρη, Μ. Γκάγκα στη Λάρισα ήρθατε πρόσωπο με πρόσωπο με τους γονείς μου. Δεν βοηθήσατε εκεί, ο Βάιος χάθηκε. Βοηθήστε την #ΑγιαΣοφια. Εσείς που είστε τώρα και αυτοί που θα είστε μετά. Στη μνήμη της οικογένειας μας, της ανηψιάς του Βάιου που δε γνώρισε ποτέ

Φεβρουάριο έφυγε το μωρό μου, Φεβρουάριο και ο αδερφός μου, Φεβρουάριο και η #CHDweek. Όταν εσείς γιορτάζετε του Α. Βαλεντίνου, εμείς θρηνούμε τα παιδιά μας. Λύστε το τώρα. Προσλάβετε γιατρούς όχι συγγενείς.

Θ. Πλεύρη και όποιος Υπουργός Υγείας έρθει μετά, δε με ενδιαφέρει τι πρέπει να γίνει, αλλά να γίνει. Ήσουν εκεί, στη Λάρισα και δεν έκανες τίποτα. Κάνε τώρα. Σε παρακαλώ. Σώσε αυτά τα μωρά. Είναι σα να σώζεις την ανήψια του αδερφού μου. Το ίδιο. Και καλύτερο. Κάντο».

Ο Βαγγέλης Βλάχος, ένας άνθρωπος που έχει ξενιτευτεί για να ζήσει αξιοπρεπώς, μέσα στον πόνο και το πένθος που περνάει για την απώλεια του αδερφού του, καλεί την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να σωθούν παιδικές ζωές παραχωρώντας μάλιστα την θέση στο Δημόσιο που προσφέρει το ελληνικό κράτος σε οικογένεεις των θυμάτων.

Γιατί ενδιαφέρεται περισσότερο από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

 

Πηγή : alithinesgynaikes.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.