ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τέμπη: Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης Μάρθης - «Πήγα στον ανακριτή για να δει τη μάνα ενός παιδιού που χάθηκε»
Τέμπη: Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης Μάρθης – «Πήγα στον ανακριτή για να δει τη μάνα ενός παιδιού που χάθηκε»
(Φωτο: protothema.gr)
09 Απρ
0
Σχόλια

Τέμπη: Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης Μάρθης – «Πήγα στον ανακριτή για να δει τη μάνα ενός παιδιού που χάθηκε»

«Ζητάμε το αυτονόητο, να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί όπου πρέπει» δηλώνει η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της Μάρθης, της 20χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

«Οι ευθύνες είναι πολύ πιο πάνω από τον σταθμάρχη Λάρισας» τονίζει μιλώντας στο Star αναφορικά με την υπόθεση των Τεμπών και ζητώντας πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση ευθυνών. Παράλληλα, έκανε λόγο για μια «αισχρή κατάσταση» που επικρατούσε στον ΟΣΕ επί χρόνια.

Εξήγησε επίσης τους λόγους για τους οποίους πήγε στον ανακριτή. «Ήθελα να δει τη μάνα ενός παιδιού που χάθηκε στα Τέμπη. Τα θύματα δεν είναι απλά ονοματεπώνυμα, ιδιότητες και ηλικίες. Τα θύματα είναι άνθρωποι και έχουν αφήσει πίσω εμάς για τους δικαιώσουμε».

Έθεσε επίσης το ερώτημα αν υπάρχουν οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας για την επαναλειτουργία των τρένων. «Ξαφνικά τα τρένα πληρούν τις προϋποθέσεις; Τι άλλαξε μέσα σε έναν μήνα. Θα λειτουργούσαν αυτά τα τρένα αν είμασταν σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης;».

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.