ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κιβωτός του Κόσμου: Τι συμβαίνει με τη γυναίκα που στοχοποιεί ο πατέρας Αντώνιος
Κιβωτός του Κόσμου: Τι συμβαίνει με τη γυναίκα που στοχοποιεί ο πατέρας Αντώνιος
(Φώτ.: kivotostoukosmou.org)
07 Απρ
0
Σχόλια

Κιβωτός του Κόσμου: Τι συμβαίνει με τη γυναίκα που στοχοποιεί ο πατέρας Αντώνιος

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντωνίου, καθώς σύμφωνα με συνήγορο υπεράσπισής του οι καταγγελίες σε βάρος του έγιναν ψευδώς, μετά από μεθόδευση πρώην υπαλλήλου της δομής που φέρεται να «χειρίζεται» τα θύματα.

Όπως υποστηρίζει η ομάδα υπεράσπισης του πατέρα Αντωνίου, η συγκεκριμένη παιδαγωγός φέρεται να είχε πολύ καλές σχέσεις με τον 19χρονο μάρτυρα κατηγορίας. Μάλιστα, πλησίαζε τον 19χρονο και του έταζε πράγματα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να τον ελέγχει συναισθηματικά.

Η υπεράσπιση με αυτά τα στοιχεία προσπαθεί να αποδείξει ότι ενδεχομένως να υπάρχει σχέδιο πίσω από τις καταγγελίες, καθώς γίνεται λόγος για μια διαδικασία ανταλλάγματος. Εικάζουν, επίσης, ότι επειδή η γυναίκα είχε απολυθεί, ίσως να ήθελε εκδίκηση.

Ο πατέρας Αντώνιος στις εξηγήσεις του φέρεται να στοχοποιεί τη νεαρή γυναίκα, η οποία εκδιώχθηκε μετά από καταγγελία ενός 16χρονου παιδιού, ότι είχε προβεί σε ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος του.

Ο ιδρυτής της δομής μάλιστα προσκόμισε και κάποιες φωτογραφίες στις οποίες η εν λόγω παιδαγωγός φαίνεται να διασκεδάζει με τον 19χρονο που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια καθώς και έναν ακόμη τρόφιμο της Κιβωτού.

Στο υπόμνημα περιλαμβάνονται, επίσης, κάποια μηνύματα που φέρεται να έχει στείλει η συγκεκριμένη γυναίκα σε άλλον ανήλικο ο οποίος ήταν επίσης τρόφιμος της δομής. Η πλευρά του πατέρα Αντώνιου ισχυρίζεται ότι το 2018 έγινε καταγγελία σε βάρος της και η νεαρή γυναίκα εκδιώχθηκε από την Κιβωτό.

Πάντως άτομα από το περιβάλλον της ανέφεραν στον Alpha, ότι όσα της προσάπτουν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Εννοείται ότι δεν ισχύει το περιστατικό που καταγγέλθηκε. Όλα αυτά ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού. Υπήρχε μία αντιζηλία και κάποια παιδιά διαχώρισαν τις θέσεις τους με τους παιδαγωγούς. Το αγόρι ήταν εκείνο που έβλεπε το παιδί κάπως διαφορετικά, δεν αποδείχθηκε ποτέ κάτι και το παιδί κάποια στιγμή τα πήρε όλα πίσω. Η ίδια η παιδαγωγός ήθελε να φύγει από τη δομή, γιατί μετά από αυτό δεν αισθανόταν καλά», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Τα επίμαχα μηνύματα

«Και να ερχόμουν ούτε θα μπορούσα να σ’ αγκαλιάσω, ούτε να σου μιλήσω», «Σ’ αγαπώ πολύ», «Πολύ χάρηκα που σας είδα, μεγαλώσατε και μην σχολιάσεις, ίδια είμαι και κούκλα όπως πάντα», «Να έρθω να σε απαγάγω, δεν κωλώνω, ξέρεις», «Άνετα ερχόμουν», «Θα μπορείς να στέλνεις με τον παπά εδώ; Σβήνε το μήνυμα μην γίνει καμία στραβή», «Θέλω να κανονίσεις να κατέβεις, να πάμε καμία βόλτα ή και για φαγητό, δύσκολο αλλά…», είναι μερικά από τα μηνύματα.

Το περιβάλλον της γυναίκας αναφέρει ότι πρόκειται για πλάκα μεταξύ της ίδιας και του ανήλικου. «Ήταν μηνύματα μεταξύ αστείου και σοβαρού. Δε σημαίνουν κάτι αυτά τα μηνύματα. Ως παιδαγωγός είχε μία καλή σχέση με τα παιδιά και όταν έφυγε από τη δομή, επειδή δεν επιτρεπόταν να έχει πια επαφές και σχέσεις, κάποια παιδιά της έστελναν μηνύματα να πάνε βόλτα. Δεν συνέβη κάτι περισσότερο. Απλά δεν ήθελε να μπλέξει το παιδί, αν τους έβλεπε κάποιος».

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.