ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χριστίνα Καμενίτσα : «Πριν 3 χρόνια φώναζα την μαμά μου για να περπατήσω – Μην τα παρατάτε ΠΟΤΕ !» (βίντεο)
Χριστίνα Καμενίτσα : «Πριν 3 χρόνια φώναζα την μαμά μου για να περπατήσω – Μην τα παρατάτε ΠΟΤΕ !» (βίντεο)
(Φώτο : ufight.gr)
06 Απρ
0
Σχόλια

Χριστίνα Καμενίτσα : «Πριν 3 χρόνια φώναζα την μαμά μου για να περπατήσω – Μην τα παρατάτε ΠΟΤΕ !» (βίντεο)

Η Χριστίνα Καμενίτσα με τα λόγια της καταφέρνει να συγκινήσει και να εμπνεύσει πολύ κόσμο μετά την μάχη τίτλου που έδωσε στο ‘MCP 12’.

Απέναντι στην Νορβηγίδα πρωταθλήτρια του ‘Cage Warriors’ τα πράγματα αποδείχτηκαν δύσκολα στο έδαφος για την κορυφαία Ελληνίδα fighter, όμως το μήνυμα που πέρασε στο τέλος του αγώνα ήταν αυτό που λέμε ‘όλα τα λεφτά’.

Και αυτό διότι ένα από τα κυριότερα έργα των σύγχρονων μαχητών είναι να εμπνέουν την κοινωνία και αυτό ακριβώς έκανε η Χριστίνα.

Μίλησε για το πως εξαιτίας του τραυματισμού της στο πόδι δεν μπορούσε να περπατήσει πριν 3 χρόνια σε σημείο να χρειάζεται την βοήθεια της μητέρας της.

Και πως μπόρεσε με πολύ πόνο και προσπάθεια να επιστρέψει και να αγωνιστεί σε κορυφαίο ματς της κάρτας αγώνων της μεγαλύτερης διοργάνωσης ΜΜΑ της Ελλάδας, του MCP.

Ακούστε την και πάρτε παράδειγμα , ενώ να θυμίσουμε πως όλη η διοργάνωση θα μεταδοθεί προσεχώς από την COSMOTE TV.

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.