ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νίκος Σειραγάκης: Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια για ασέλγεια σε βάρος 36 παιδιών
Νίκος Σειραγάκης: Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια για ασέλγεια σε βάρος 36 παιδιών
(Φωτ.: zougla.gr)
05 Απρ
0
Σχόλια

Νίκος Σειραγάκης: Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια για ασέλγεια σε βάρος 36 παιδιών

Οργή έχει προκαλέσει στις οικογένειες των θυμάτων η αποφυλάκιση του προπονητή από το Ρέθυμνο που εξέτισε ποινή για ασέλγεια σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε το σκεπτικό του βουλεύματος που άφησε ελεύθερο τον άνδρα που είχε καταδικαστεί σε 401 έτη κάθειρξης.

Πιάστηκε πριν 12 χρόνια και καταδικάστηκε σε 401 χρόνια φυλάκισης – Εν έτει 2023 κυκλοφορεί ελεύθερος

Δώδεκα χρόνια πριν οι πράξεις του προπονητή σόκαραν το πανελλήνιο – όταν αποκαλύφθηκε ότι ασέλγησε εις βάρος 36 παιδιών – καταδικάστηκε σε 401 χρόνια κάθειρξη, και αφού εξέτισε το 1/3 του ανώτερου χρόνου φυλάκισης που είναι τα 25 χρόνια, αποφυλακίστηκε και πλέον είναι ελεύθερος.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, Γιώργος Δρυγιαννάκης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε πως:

«Έχουμε αποδείξεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει μεταμεληθεί καθόλου και δεν έχει σωφρονιστεί καθόλου. Γεγονός του ότι ενδεχομένως να προσποιήθηκε (…). Δεν σημαίνει ότι το δικαστικό συμβούλιο θα πρέπει εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις απλά και μόνο με την τροποποίηση του ποινικού κώδικα να κάνει δεκτή μια τέτοιου είδους αποφυλάκιση και μάλιστα με τόσο χαλαρούς όρους».

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.