ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στο Βελιγράδι η Βασιλική Σταυρίδου
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στο Βελιγράδι η Βασιλική Σταυρίδου
(Φωτο: Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας)
03 Απρ
0
Σχόλια

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στο Βελιγράδι η Βασιλική Σταυρίδου

Μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες πρωταθλήτριές μας, η Βασιλική Σταυρίδου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας Belgrade Winner, στην Σερβία.

Το φαβορί της κατηγορίας, η Ρωσίδα Gapeshina Elena παρόλο που δυσκολεύτηκε στην αναμέτρησή της με την σπουδαία αθλήτρια μας, Βασιλική Σταυρίδου τελικά κέρδισε τον αγώνα στα σημεία αποδεικνύοντας ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όχι μόνο μπορούσε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, αλλά απόλυτα αποτελεί κορυφαίο «κομμάτι» της ελληνικής πυγμαχίας στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας:

«Μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες πρωταθλήτριές μας, η Βασιλική Σταυρίδου κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας, Belgrade Winner, στην Σερβία

Το φαβορί της κατηγορίας, η Ρωσίδα, Gapeshina Elena παρόλο που δυσκολεύτηκε στην αναμέτρησή της με την σπουδαία αθλήτρια μας Βασιλική Σταυρίδου τελικά κέρδισε τον αγώνα στα σημεία αποδεικνύοντας ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όχι μόνο μπορούσε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο αλλά απόλυτα αποτελεί κορυφαίο «κομμάτι» της ελληνικής πυγμαχίας στο εξωτερικό!

Μπράβο Βασιλική μας! Είσαι κορυφαία και το ΜΕΛΛΟΝ σου ανήκει στην πυγμαχία.

Συγχαρητήρια σε όλη της ελληνική αποστολή!

Σας ευχαριστούμε για όλες τις ε

κπληκτικές εμφανίσεις σας.
Είμαστε υπερήφανοι για όλους σας.

Καλή συνέχεια στην εθνική μας ομάδα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.