ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τουρκία: Οργή για τον φράχτη στον Έβρο - «Η Ελλάδα πήρε πίσω το χέρι φιλίας που άπλωσε»
Τουρκία: Οργή για τον φράχτη στον Έβρο – «Η Ελλάδα πήρε πίσω το χέρι φιλίας που άπλωσε»
(Φωτο: Associated press)
02 Απρ
0
Σχόλια

Τουρκία: Οργή για τον φράχτη στον Έβρο – «Η Ελλάδα πήρε πίσω το χέρι φιλίας που άπλωσε»

Η επέκταση του φράχτη στον Έβρο αποτελεί πεδίο διαμάχης εδώ και μερικές ημέρες ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ίδια ώρα με το συγκεκριμένο θέμα ασχολείται και ο τουρκικός Τύπος.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του OPEN, Μαρία Ζαχαράκη, οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος δεσμεύτηκε ότι το έργο της επέκτασης θα ολοκληρωθεί προβάλλονται σε όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Αλλά ειδικά από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ οι δηλώσεις αυτές σχολιάζονται αρνητικά και μάλιστα κάνουν λόγο για πλήγμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έπειτα από τη «διπλωματία των σεισμών».

Συγκεκριμένα μερίδα του τουρκικού Τύπου αναφέρει ότι παρότι η Ελλάδα έστειλε βοήθεια στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας, με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού φαίνεται πως «παίρνει γρήγορα πίσω το χέρι φιλίας που άπλωσε».

Μάλιστα, κατηγορούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ψηφορθηρική εκστρατεία και πως είχε σκοπό με την ομιλία του να αποσπάσει περισσότερες ψήφους στις εκλογές του Μαΐου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.