ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο 5χρονος Ηρακλής νίκησε τον καρκίνο μετά από 3 χρόνια πάλης και έκρουσε το καμπανάκι της νίκης
Ο 5χρονος Ηρακλής νίκησε τον καρκίνο μετά από 3 χρόνια πάλης και έκρουσε το καμπανάκι της νίκης
(Φώτο : diaforetiko.gr)
02 Απρ
0
Σχόλια

Ο 5χρονος Ηρακλής νίκησε τον καρκίνο μετά από 3 χρόνια πάλης και έκρουσε το καμπανάκι της νίκης

Ένας ακόμη μικρός μαχητής κέρδισε τον καρκίνο, χτυπώντας το καμπανάκι της νίκης.

Μια σπουδαία ημέρα ξημέρωσε για τον 5 ετών Ηρακλή ο οποίος  πάλευε επί τρία χρόνια με τον καρκίνο και τον νίκησε!

Ο πεντάχρονος Ηρακλής είχε διαγνωστεί αρχικά με όγκο του όρχεως και ακολούθως υποβλήθηκε σε ορχεκτομή. Μετά, όμως, λόγω της υποτροπής της νόσου, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και λόγω της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Γερμανία για εξειδικευμένη αντιμετώπιση.

Αφού ακολούθησε τις απαραίτητες θεραπείες για πέντε μήνες, ο μικρός επέστρεψε πρόσφατα στην Κύπρο και σήμερα είναι πιο περήφανος από ποτέ, γεμάτος όνειρα για τη ζωή του. Δίπλα του, βρίσκονται ανελλιπώς φυσικά και οι δυο του γονείς, Νικόλας και Ελένη, οι οποίοι στηρίζουν τον Ηρακλή στον αγώνα που δίνει στα πρώτα βήματα της ζωής του.

H μητέρα του μικρού ήρωα, , έγραψε με περηφάνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως, επιτέλους, «τον χτυπήσαμε!»

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Επιτέλους το χτυπήσαμε… Οκτώβριος 2021 μόλις ήμασταν έτοιμοι να χτυπήσουμε το καμπανάκι της νίκης αφού όλα έδειχναν ότι κερδίσαμε τον καρκινο-δρακο έρχεται η ενημέρωση για 2η φορά υποτροπή…Αμέσως η χαρά μετατράπηκε σε λύπη και πόνο. Μετά από 2,5 χρόνια, ένας μεγάλος και δύσκολος αγώνας φτάνει στο τέλος του. Ο μικρός αλλά στα μάτια μας μεγάλος δικός μας ήρωας, ολοκλήρωσε τους δικούς του άθλους και βγαίνει νικητής.

Το ταξίδι μας θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια εφόσον θα είναι σημαντικά, με συχνές εξετάσεις. Eμείς όμως κρατάμε τα θετικά και ευχόμαστε να μην έρθει ποτέ ξανά πίσω.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αγαπημένη μας ομάδα την Ομόνοια για όλη τη στήριξη της σε αυτό το δύσκολο αγώνα μας και για όλες τις χαρές που έδωσε στον Ηρακλή μας και φυσικά όλους εσάς για τη βοήθεια και τις προσευχές σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους γιατρούς και νοσηλευτές στο παιδογκολογικό μας για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν συνεχώς δίπλα μας, θα συνεχίσουν να είναι και κάνουν ότι καλύτερο για τα παιδιά μας.

Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του κ. Δημήτρη και της κ. Μαρίας που ήταν συνεχώς δίπλα μας όσο βρισκόμασταν στη Γερμανία, δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα χωρίς εσάς. Είστε πλέον οικογένεια για εμάς.

Το τελευταίο ευχαριστώ το οφείλω στις οικογένειες μας και στους φίλους μας που ήταν συνεχώς δίπλα μας και μας στήριζαν.

Αυτά τα χρόνια γνωρίσαμε οικογένειες που θα κρατήσουμε για πάντα στη ζωή μας. Δεν θα ξεχάσουμε πότε όλα αυτά που περάσαμε μαζί στους θαλάμους μας, πόνο, θλίψη, χαρά, γέλιο, αγωνία. Γιατί κανένα παιδί και καμία οικογένεια δεν είναι ποτέ μόνη. Είμαστε όλοι μαζί. Ευχόμαστε ο Θεός να είναι δίπλα από κάθε παιδάκι και σύντομα τα φιλαράκια μας να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι τους υγιείς και δυνατοί ».

 

Πηγή : diaforetiko.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.