ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τέμπη: Εικονοστάσι στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος - Σε βαρύ κλίμα έγινε το μνημόσυνο (φωτογραφίες)
Τέμπη: Εικονοστάσι στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος – Σε βαρύ κλίμα έγινε το μνημόσυνο (φωτογραφίες)
(Φώτο : protothema.gr)
02 Απρ
0
Σχόλια

Τέμπη: Εικονοστάσι στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος – Σε βαρύ κλίμα έγινε το μνημόσυνο (φωτογραφίες)

Ένα εικονοστάσι προς τιμήν των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στήθηκε στα Τέμπη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου συγγενείς και πολίτες θα μπορούν να ανάβουν ένα κεράκι στη μνήμη των αδικοχαμένων επιβαινόντων στις μοιραίες αμαξοστοιχίες.

Ήδη αρκετοί είναι οι άνθρωποι που έχουν εναποθέσει εκεί στεφάνια και λουλούδια για τους ανθρώπους που χάθηκαν.

mnim4

eikonostasi2

loyloydia92

loyloydia627

loyloydia72781

loyloydia827272

loyloydia9182

loyloydia76718

Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Ένα μήνα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, που συγκλόνισε τόσο τη χώρα όσο και τον διεθνή κόσμο, τελέστηκε χθες Σάββατο στις 1/4/2023 επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στον οικισμό των Τεμπών για τα 57 θύματα της τραγωδίας.

mnim1

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας, τοπικοί αξιωματούχοι, καθώς και στελέχη του ΕΚΑΒ και της ΕΜΑΚ Λάρισας.

ekklhsia82

emak

mnim3

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν της Αγίας Τριάδας Τεμπών έλαβε την απόφαση να τελέσει την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων.

mnimosino11

mnimosino22

mnim9

 

Πηγή : protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.