ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στάση εργασίας στα λεωφορεία τη Δευτέρα (03/04) – Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο»
Στάση εργασίας στα λεωφορεία τη Δευτέρα (03/04) – Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο»
(Φωτ.: lifo.gr)
01 Απρ
0
Σχόλια

Στάση εργασίας στα λεωφορεία τη Δευτέρα (03/04) – Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο»

Σε πεντάωρη στάση εργασίας ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν την Δευτέρα 03 Απριλίου οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ καλεί επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

Η στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στα λεωφορεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου Τεχνικών και Εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 16:00. Το Σωματείο καλεί, επίσης, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία επισημαίνουν ότι «μετά την τραγωδία των Τεμπών είναι επιβεβλημένο να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και τους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ».

«Η συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό και η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται, η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία» προσθέτουν στην ανακοίνωση.

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.