ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Λάρισα: Ηλικιωμένος χτυπούσε και έσερνε τον εγγονό του στο πεζοδρόμιο
Λάρισα: Ηλικιωμένος χτυπούσε και έσερνε τον εγγονό του στο πεζοδρόμιο
(Φωτο: newsbomb.gr)
20 Μαρ
0
Σχόλια

Λάρισα: Ηλικιωμένος χτυπούσε και έσερνε τον εγγονό του στο πεζοδρόμιο

Τραγικές εικόνες εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο και ένα μικρό παιδί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο onlarissa.gr, το συμβάν έλαβε χώρα επί της οδού Κύπρου στη διασταύρωση με την Παναγούλη στις 2.30 περίπου, όταν ηλικιωμένος άντρας (κατά μαρτυρίες ο παππούς) άρχισε να χτυπάει ένα μικρό παιδί και να το σέρνει στο πεζοδρόμιο.

Παρά τις παραινέσεις των περαστικών να σταματήσει, ο ίδιος συνέχισε να συμπεριφέρεται με βάναυσο τρόπο στο παιδί. Ωστόσο, εκείνη την ώρα διερχόμενο περιπολικό αντιλήφθηκε το συμβάν και σταμάτησε στο σημείο.

Ο αστυνομικός ακινητοποίησε τον ηλικιωμένο, ενώ η συνάδελφός του προσπαθούσε να καθησυχάσει το μικρό παιδί που ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφθασαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και η γιαγιά του παιδιού, με τους τρεις να επιβιβάζονται σε περιπολικό.

Τραγική λεπτομέρεια, η μαρτυρία των ανθρώπων που σοκαρισμένοι παρακολούθησαν το περιστατικό, πως το μικρό παιδί φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.