ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 13χρονη τυφλή πιανίστρια με αυτισμό κέρδισε σε διαγωνισμό ταλέντων!
13χρονη τυφλή πιανίστρια με αυτισμό κέρδισε σε διαγωνισμό ταλέντων!
(Φώτο : mama365.gr)
19 Μαρ
0
Σχόλια

13χρονη τυφλή πιανίστρια με αυτισμό κέρδισε σε διαγωνισμό ταλέντων!

Μια 13χρονη τυφλή πιανίστρια με αυτισμό, η Λούσι, στέφθηκε χθες νικήτρια του διαγωνισμού ταλέντων «The Piano» που προβάλλεται σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι της Μεγάλης Βρετανίας κερδίζοντας τον θαυμασμό όλου του κόσμου.

Στο συγκεκριμένο talent show, ταλαντούχοι ερασιτέχνες πιανίστες από όλη τη χώρα έλαβαν πρόσκληση για να παίξουν σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο και άλλες πόλεις, χωρίς να γνωρίζουν ότι συμμετέχουν σε τηλεοπτικό σόου.

Σε κάθε επεισόδιο, ένας από τους πιανίστες που παρουσιαζόταν, επιλεγόταν για να παίξει σε μία από τις πιο διάσημες αίθουσες συναυλιών του κόσμου. Η Λούσι που αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, εμφανίστηκε μπροστά σε κοινό χιλιάδων ατόμων στο London’s Royal Festival Hall. Έπαιξε στο πιάνο σύνθεση του Κλωντ Ντεμπυσσύ, καταφέρνοντας να συγκινήσει τους θεατές.

Η μητέρα της Λούσι αποκάλυψε ότι στην 13χρονη κόρη της αρέσει η ιδέα του χειροκροτήματος του κόσμου αλλά την ενοχλεί ο ήχος του, με αποτέλεσμα να κλείνει τα αυτιά της όταν αυτό συμβαίνει.

 

Πηγή : mama365.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.