ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πρόκληση Ερντογάν με το ψευδοκράτος, που συμμετείχε στη σύνοδο τουρκικών κρατών: «Ενισχύθηκε το οικογενειακό μας συμβούλιο»
Πρόκληση Ερντογάν με το ψευδοκράτος, που συμμετείχε στη σύνοδο τουρκικών κρατών: «Ενισχύθηκε το οικογενειακό μας συμβούλιο»
(Φωτο: newsit.gr)
17 Μαρ
0
Σχόλια

Πρόκληση Ερντογάν με το ψευδοκράτος, που συμμετείχε στη σύνοδο τουρκικών κρατών: «Ενισχύθηκε το οικογενειακό μας συμβούλιο»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άρχισε πάλι τις προκλήσεις, καθώς το ψευδοκράτος της Κύπρου συμμετείχε στη σύνοδο τουρκικών κρατών και ο πρόεδρος της Τουρκίας μίλησε για «ενίσχυση του… οικογενειακού συμβουλίου».

Στη Σύνοδο τουρκικών κρατών στην Άγκυρα συμμετείχαν επίσημα οι Τουρκοκύπριοι, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης. «Η ένταξη της “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου” στη Σύνοδο δείχνει την υποστήριξη όλων των τουρκικών κρατών», δήλωσε προκλητικά ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Με την ένταξη της “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου”’ έχει ενισχυθεί το “οικογενειακό’’ μας συμβούλιο. Ως σύνοδος δείξαμε την ισχυρή και αποφασιστική υποστήριξή μας στον τουρκοκυπριακό λαό. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την αναγνώριση της ”Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου” και για την άρση των περιορισμών που επιβλήθηκαν στα αδέλφια μας τους Τουρκοκύπριους», υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος συνέχισε ακάθεκτος: «Ο τουρκοκυπριακός λαός είναι ανυπόστατο κομμάτι των τουρκόφωνων κρατών. Είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε σχέσεις σε κάθε πεδίο με τα τουρκικά κράτη», τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.