ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Indian Wells: Σάκκαρη - Πλίσκοβα 2-1: Στα προημιτελικά προκρίθηκε η Ελληνίδα τενίστρια
Indian Wells: Σάκκαρη – Πλίσκοβα 2-1: Στα προημιτελικά προκρίθηκε η Ελληνίδα τενίστρια
(Φωτο: protothema.gr)
15 Μαρ
0
Σχόλια

Indian Wells: Σάκκαρη – Πλίσκοβα 2-1: Στα προημιτελικά προκρίθηκε η Ελληνίδα τενίστρια

Μετά από μαραθώνιο παιχνίδι στην Καλιφόρνια και στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε την Καρολίνα Πλίσκοβα και προκρίθηκε στα προημιτελικά!

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε μετά από 2.43′ με 6-4, 5-7, 6-3 της Τσέχας και θα παίξει σε δύο ημέρες με την Πέτρα Κβίτοβα ή την Τζέσικα Πεγκούλα για μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο αγώνας

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με διπλό μπρέικ πόιντ στο παιχνίδι και με την 2η ευκαιρία έφτασε σε μπρέικ (1-0). Η Ελληνίδα το υπερασπίστηκε για το 2-0 και με νέο μπρέικ πήγε στο 3-0. Η Πλίσκοβα πήρε πίσω το ένα μπρέικ και μείωσε σε 3-2.

Με δυσκολία η Σάκκαρη πήγε στο 5-3 και η Τσέχα μείωσε σε 5-4. Τελικά έκλεισε το σετ στο 6-4 σε 44΄.

Στο 2ο σετ η Πλίσκοβα έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ αλλά με winner το έσβησε η Σάκκαρη και ισοφάρισε σε 1-1. H Τσέχα με δυσκολία έφτασε στο 2-1 αλλά είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. Με λάθος της Σάκκαρη πέτυχε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1.

H Ελληνίδα είχε μπρέικ πόιντ αλλά η Τσέχα το έσβησε. Με την 2η ευκαιρία πήρε πίσω το μπρέικ και μείωσε σε 3-2. Με το σερβίς της ισοφάρισε σε 3-3 και μπήκε ξανά στο σετ. Η Πλίσκοβα προηγήθηκε ξανά (4-3) και εν συνεχεία με 5-4 αφού έσβησε 4 μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη στο 9ο γκέιμ.

Η Σάκκαρη έσβησε 2 σετ πόιντ και ισοφάρισε σε 5-5. Η Πλίσκοβα είχε άλλα 2 σετ πόιντ στο 12ο γκέιμ και με μπρέικ το έκλεισε (7-5) και ισοφάρισε σε 1-1.

Το ξεκίνημα του 3ου σετ ήταν απίθανο! Η Τσέχα χρειάστηκε 19′ για να σβήσει 11 μπρέικ πόιντ της Ελληνίδας και να προηγηθεί με 1-0. Με μπρέικ έκανε το 2-0 αλλά η Σάκκαρη το πήρε πίσω και έφτασε στο 2-2.

Νέο μπρέικ για την Ελληνίδα που το υπερασπίστηκε στη συνέχεια για το 4-2. Η Σάκκαρη πέτυχε και 3ο μπρέικ (5-2) αλλά η Πλίσκοβα μείωσε 5-3 με μπρέικ! Τελικά με το 2ο ματς πόιντ η Σάκκαρη έκλεισε το σετ στο 6-3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.