ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου
24ωρη απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου
(Φώτο : newsit.gr)
13 Μαρ
0
Σχόλια

24ωρη απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Τα αιτήματα των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ είναι να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι της τραγωδίας των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους.

“Το έγκλημα των Τεμπών δε θα συγκαλυφθεί. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ΑΔΕΔΥ.

Από την πλευρά της, η ΓΣΕΕ τονίζει: “Για τους εργαζόμενους όλης της χώρας η διερεύνηση σε βάθος και η απόδοση ευθυνών, καθώς και η λήψη μέτρων για να μη ξανά θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, αποτελεί κεντρικό αίτημα της κοινωνίας και βρίσκεται στο επίκεντρο της απεργιακής μας κινητοποίησης. Η αδιαφάνεια, η συγκάλυψη, η μετάθεση ευθυνών και οι τυχόν καθυστερήσεις δε θα επιτρέψουμε να οδηγήσουν στη λήθη. Απαιτούμε να διερευνηθούν σε όλο το εύρος οι αιτίες του δυστυχήματος και να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Οι κομματικές και εκλογικές σκοπιμότητες δε θα επιτρέψουμε να γίνουν αιτία εύκολων καταλογισμών και ανταλλαγής κατηγοριών”.

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.