ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Aphrodite Cup: Πρωτιά της εθνικής ανσάμπλ γυναικών!
Aphrodite Cup: Πρωτιά της εθνικής ανσάμπλ γυναικών!
(Φώτο : thecaller.gr)
12 Μαρ
0
Σχόλια

Aphrodite Cup: Πρωτιά της εθνικής ανσάμπλ γυναικών!

Η ελληνική ομάδα (Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι) πήρε 25,100 βαθμούς στις 3 κορδέλες / 2 μπάλες, υπό τους ήχους του κομματιού συμφωνικής μουσικής “Blizzard” των Audiomachine.

Σε συνδυασμό με την συγκομιδή της πρεμιέρας στα 5 στεφάνια (30,400 β.), η Εθνική έφτασε τους 55,500 βαθμούς στο άθροισμα και πρώτευσε στον σύνθετο αγώνα, μπροστά από τις ΗΠΑ (51,250 β.) και το Καζακστάν (46,150 β.).

Όλες οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να επαναλάβουν τις προσπάθειές τους αύριο (12/3) στους τελικούς οργάνων, επιδιώκοντας βελτιωμένες εμφανίσεις και ανεβάζοντας τον βαθμό ετοιμότητάς τους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ερχόμενης εβδομάδας (17-19 Μαρτίου).

Στο βάθρο των νικητριών ανέβηκε και η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων (Ελευθερία Καντερέ, Ευσταθία Κοντοπούλου, Ειρήνη Κράλη, Στεφανία Μπακοπούλου, Μαριάνθη Σιμιτζή, Κατερίνα Χολίδη), που πήρε την τρίτη θέση στη δική της κατηγορία.

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 27,650 βαθμούς στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της στις 5 μπάλες και έφτασε τους 55,800 βαθμούς ως άθροισμα στον σύνθετο αγώνα, πίσω από τη Βουλγαρία (1η με 57,100 β.) και την Ιταλία (2η με 56,950 β.).

 

Πηγή : thecaller.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.