ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ο ένας από τους τραυματίες στο «Παπαγεωργίου»
Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ο ένας από τους τραυματίες στο «Παπαγεωργίου»
(Φωτο: protothema.gr)
11 Μαρ
0
Σχόλια

Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ο ένας από τους τραυματίες στο «Παπαγεωργίου»

Πέντε είναι οι τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη που παραμένουν σε ΜΕΘ και εννέα ασθενείς βρίσκονται σε απλή νοσηλεία, όλοι στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Χθες (10.03.2023) δύο άτομα βγήκαν από τις ΜΕΘ και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάρουν εξιτήριο.

Μια ακόμα θετική εξέλιξη είναι πως αποσωληνώθηκε ο ένας από τους δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”. Πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος αναμένεται να βγει από την εντατική.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες ποινικές διώξεις κατά προσώπων που με λάθη από πράξεις ή παραλείψεις οδήγησαν στο δυστύχημα. Την Τρίτη θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά προσώπων που συμβάλλουν στη διαρροή ανακριτικού και προανακριτικού υλικού.

Παράλληλα, στην Αθήνα έφτασε κλιμάκιο Γερμανών πραγματογνωμόνων που θα συνδράμει στη διαλεύκανση των αιτιών της τραγωδίας.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.