ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Ακούσαμε το παιδί να φωνάζει βοήθεια», λέει γείτονας για τον 7χρονο στο Νέο Ψυχικό
«Ακούσαμε το παιδί να φωνάζει βοήθεια», λέει γείτονας για τον 7χρονο στο Νέο Ψυχικό
(Φωτο: protothema.gr)
10 Μαρ
0
Σχόλια

«Ακούσαμε το παιδί να φωνάζει βοήθεια», λέει γείτονας για τον 7χρονο στο Νέο Ψυχικό

Μια αδιανόητη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες (09 Μαρτίου 2023) το βράδυ στην περιοχή του Νέου Ψυχικού με πρωταγωνιστή έναν 42χρονο ο οποίος αν και είχε αναλάβει να φυλάει τον 7χρονο γιο του τον εγκατέλειψε, τον κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμα τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Όπως λέει στο protothema.gr η γυναίκα που κάλεσε την Αστυνομία, το παιδί κοιμόταν μέσα στο σπίτι και μόλις ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως ο πατέρας του απουσιάζει ενώ αυτό είναι κλειδωμένο άρχισε να φωνάζει.

«Δεν έκλαιγε. Φώναζε ‘βοήθεια’. Άκουσα το παιδάκι να φωνάζει βοήθεια και ανέβηκε ο σύζυγός μου μέχρι τη σκάλα να δει τι συμβαίνει. Αλλά ήταν κλειδωμένα. Δεν μπορείς να ανέβεις πάνω. Είναι κλειδωμένα», λέει η γειτόνισσα της οικογένειας και εξηγεί πως η μητέρα ήταν αυτή που τελικά άνοιξε την πόρτα και βρήκε μόνο του τον 7χρονο.

«Είχε βγει η γυναίκα και άφησε τον άνδρα της με το παιδί. Κοιμόταν μέσα στο σπίτι αυτό αλλά μετά έφυγε και ο πατέρας. Εμεις ειδοποιήσαμε γιατί ανησυχήσαμε αλλά τελικά βρήκαμε τη γυναίκα και ήρθε και άνοιξε», τονίζει η ίδια.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι κάτοικοι στην οδό Αθανασίου Δίακου στο Νέο Ψυχικό άκουσαν φωνές από το σπίτι της οικογένειας.

Μόλις αντιλήφθηκαν πως ο 7χρονος βρίσκεται μόνος του και κλειδωμένος μέσα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση.

Όπως διαπιστώθηκε, η 41χρονη μητέρα φεύγοντας από το σπίτι ανέθεσε στον 42χρονο σύζυγό της να φροντίζει το παιδί.

Ωστόσο, μόλις ο 7χρονος αποκοιμήθηκε εκείνος έφυγε από το σπίτι και κλείδωσε την πόρτα. Κάποια στιγμή, το παιδί ξύπνησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία που βρήκε το παιδί σε κατάσταση σοκ.

Ο 42χρονος πατέρας αναζητείται από τις Αρχές ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.