ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ποια η κατάσταση των τραυματιών, πόσοι είναι σε ΜΕΘ
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ποια η κατάσταση των τραυματιών, πόσοι είναι σε ΜΕΘ
(Φωτο: newsbomb.gr/ Χάρης Γκίκας)
03 Μαρ
0
Σχόλια

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ποια η κατάσταση των τραυματιών, πόσοι είναι σε ΜΕΘ

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Όσον αφορά τους τραυματίες, 48 παραμένουν για νοσηλεία και 6 άτομα νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι αρκετοί τραυματίες από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έχουν αρχίσει και παίρνουν εξιτήριο. Στα νοσοκομεία της Λάρισας έχουν παραμείνει 29 ασθενείς, 14 στο Πανεπιστημιακό και 15 στο Γενικό Νοσοκομείο ενώ στο ΑΧΕΠΑ 6 ασθενείς.

Στους βαριά τραυματισμένους συγκαταλέγεται 23χρονος φοιτητής που είναι στη ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι του τρένου. Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και είναι σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του, όπως είπε το πρωί της Πέμπτης (03.03.2023) μιλώντας στις «Συνδέσεις» ο διευθυντής ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Απόστολος Κομνός.

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» έχουν μεταφερθεί 2 ασθενείς, ένας 22χρονος εγκαυματίας που χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδας εγκαυμάτων και μία κοπέλα πολυτραυματίας.

Ακόμα τρεις σοβαρά τραυματισμένοι είναι στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Συνολικά 6 είναι οι διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Ακόμα, έχουν χειρουργηθεί για την αποκατάσταση καταγμάτων τουλάχιστον 10 ασθενείς μέχρι τώρα. Δύο τουλάχιστον από τους ασθενείς έχουν χάσει τους συντρόφους τους. Η μία στη ΜΕΘ και δεν γνωρίζει για την τραγική απώλεια και ο άλλος ασθενής νοσηλεύεται και γνωρίζει ότι η γυναίκα του έχει φύγει από τη ζωή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr/ Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.