ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στους 57 οι νεκροί, ενώ 56 αγνοούμενοι έχουν δηλωθεί στην Αστυνομία
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στους 57 οι νεκροί, ενώ 56 αγνοούμενοι έχουν δηλωθεί στην Αστυνομία
(Φωτο: protothema.gr)
02 Μαρ
0
Σχόλια

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στους 57 οι νεκροί, ενώ 56 αγνοούμενοι έχουν δηλωθεί στην Αστυνομία

Στους 57 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ενώ οι αγνοούμενοι που έχουν δηλωθεί στην Αστυνομία είναι 56, όπως τόνισε σε επίσημη ενημέρωση η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμος β’, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Όπως αναφέρθηκε οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν οι διασώστες παραμένουν δύσκολες καθώς κομμάτια του τρένο έχουν μεταμορφωθεί σε άμορφες μάζες. Κατά την επίσημη ενημέρωση εκτιμάται ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η έρευνα.

Σε νοσοκομεία βρίσκονται 48 άτομα για νοσηλεία, έξι εκ των οποίων σε ΜΕΘ. Την ίδια ώρα, μια γυναίκα με σοβαρά εγκαύματα διακομίστηκε στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου», σε ειδική μονάδα.

Παράλληλα, η διαδικασία ταυτοποίησης συνεχίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με την ανάλυση DNA. Ως τώρα, έχουν ληφθεί 55 δείγματα από σορούς, 52 από συγγενείς και 26 από ανθρώπινα μέλη στο σημείο της τραγωδίας. Έχουν γίνει 24 ταυτοποιήσεις σορών και έχουν ενημερωθεί οι πρώτες τέσσερις οικογένειες.

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.