ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 11χρονος με καρκίνο δώρισε το επίδομα που λαμβάνει σε ξενώνα για καρκινοπαθή παιδιά
11χρονος με καρκίνο δώρισε το επίδομα που λαμβάνει σε ξενώνα για καρκινοπαθή παιδιά
(Φωτο: prlogos.gr)
26 Φεβ
0
Σχόλια

11χρονος με καρκίνο δώρισε το επίδομα που λαμβάνει σε ξενώνα για καρκινοπαθή παιδιά

Ο 11χρονος Θοδωρής από τον Τύρναβο αποφάσισε να προσφέρει ως δωρεά το επίδομά που λαμβάνει στον ξενώνα της «Ελπίδας». Βαθιά συγκινημένος και με βουρκωμένα τα ματάκια, έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Εγώ δεν το χρειάζομαι, τι να το κάνω. Μπορεί να το χρειάζονται άλλα παιδάκια. Μακάρι να μη ζήσει κανένα παιδί αυτό που περνάμε εμείς… Αλλά και αν το περάσουν, να είναι δυνατοί και να μην τα παρατάνε ποτέ», είπε ο μικρός άγγελος.

Ο 11χρονος Θοδωρής με τη μητέρα του, Ευγενία. βρίσκονται στον ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από το περασμένο καλοκαίρι. Ο μικρός στα μέσα Αυγούστου διεγνώσθη με καρκίνο στον ρινοφάρυγγα και οι θεραπείες έπρεπε να αρχίσουν άμεσα. Στις 15 Ιουλίου εισήχθη στο νοσοκομείο της Λάρισας και στις 16 Αυγούστου έκανε την πρώτη χημειοθεραπεία.

Σήμερα βρίσκεται στη μέση της θεραπείας με ακτινοβολίες στο «Αγλαΐα Κυριακού» και παράλληλα κάνει και κάποιες χημειοθεραπείες. Σύντομα ελπίζει να τελειώσει η περιπέτεια της υγείας του.

«Ο Θοδωρής είναι ένα παιδί ήπιων τόνων. Όμως έβγαλε μια μεγάλη δυναμική. Πηγαίνει μπροστά και εμείς ακολουθούμε», είπε συγκινημένη η μητέρα του και πρόσθεσε για το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»:

«Όση βοήθεια και να έχεις από φίλους και συγγενείς, η στήριξη που λάβαμε εδώ είναι πολύ σημαντική. Χτίζονται φιλίες ζωής. Είχαμε διαρκώς βοήθεια», ανέφερε η κα Ευγενία.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: prlogos.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.