ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Απίστευτη «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Εκεί θα βρείτε την σορό», εντοπίστηκε κρανίο με τρύπα
Απίστευτη «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Εκεί θα βρείτε την σορό», εντοπίστηκε κρανίο με τρύπα
(Φώτο : dikaiologitika.gr)
25 Φεβ
0
Σχόλια

Απίστευτη «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Εκεί θα βρείτε την σορό», εντοπίστηκε κρανίο με τρύπα

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος απήχθη και δολοφονήθηκε το 2012.

Πιο συγκεκριμένα, κρατούμενος εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «Φως στο Τούνελ» υποδεικνύοντας… πού είναι θαμμένη η σορός του Μάριου.

Ο μάρτυρας υπέδειξε το σημείο προκειμένου να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια, όπως είπε.

Ο κρατούμενος ανέφερε ένα σημείο κοντά στη Μαγούλα και πριν τα Δερβενοχώρια – περιοχή όπου εξαρχής ήταν στο πεδίο των ερευνών, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ τίποτα.

Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το που είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω από εδώ που είμαι. Είναι όμως εκατόν ένα τοις εκατό σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί.

Μάλιστα, ο άνδρας έδωσε και συγκεκριμένα στοιχεία για το ακριβές σημείο:

Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999 τοις εκατό ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι, να ξέρεις ότι ισχύει.

Το συνεργείο της εκπομπής έφτασε στο δύσβατο σημείο, έσκαψε στον χώρο που υπέδειξε ο μάρτυρας και πράγματι βρήκε ένα κρανίο!

«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και εκεί βρισκόταν ενα κρανίο.

«Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», αναφώνησε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος.

Η κινητοποίηση της Ασφάλειας ήταν άμεση. Άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έσπευσαν στο σημείο για να το περισυλλέξουν και να το στείλουν σε ειδικό εργαστήριο για την ανάλυσή του.

Η έρευνα του δημοσιογράφου και του σκηνοθέτη της εκπομπής, συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα στο δύσβατο μέρος που υπέδειξε ο κρατούμενος.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, εκεί βρίσκονται και τα οστά από το σώμα που πρέπει να ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου

Την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συνεχίζουν μήπως εντοπίσουν και το σώμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του μάρτυρα.

Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο – ή αν ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται πως ο «εγκέφαλος» της ομάδας – που τον απήγαγε και εξαφάνισε – καταδικάστηκε, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ τι του συνέβη και πού βρίσκεται το πτώμα του.

 

Πηγή : dikaiologitika.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.