ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεγάλη διάκριση: Στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου για το 2022 ο 10χρονος Στέλιος Κερασίδης
Μεγάλη διάκριση: Στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου για το 2022 ο 10χρονος Στέλιος Κερασίδης
(Φωτο: diaforetiko.gr)
24 Φεβ
0
Σχόλια

Μεγάλη διάκριση: Στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου για το 2022 ο 10χρονος Στέλιος Κερασίδης

Στα πρόσφατα Global Child Prodigy Awards έλαβε μέρος ο νεαρός πιανίστας και συνθέτης Στέλιος Κερασίδης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στα 100 κορυφαία ταλέντα στον κόσμο για το 2022.

Στο Ντουμπάι ταξίδεψαν χαρισματικά παιδιά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Κίνα, την Ινδία, τη Γερμανία και την Κένυα, με δεξιότητες στον αθλητισμό, στις γλώσσες, στις τέχνες, στα μαθηματικά, στους υπολογιστές, στην επικοινωνία καθώς και σε πολλούς ακόμη τομείς.

Ο Στέλιος Κερασίδης απέσπασε το βραβείο της μουσικής για τις επιδόσεις του στο πιάνο, καθώς και την παγκόσμια επιρροή που έχει ήδη επιτύχει ως συνθέτης.

Στη τελετή έδωσαν το παρών εξέχουσες προσωπικότητες, πολιτικοί και επιχειρηματίες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δείχνοντας μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον για το ταλέντο και το πλούσιο βιογραφικό του μικρού Έλληνα μουσικού, ο οποίος παρά τις επιτυχίες παραμένει ένα απλό χαρούμενο παιδί.

 

 

Πηγή: diaforetiko.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.