ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δίκη Αλκη: «Ο καθένας ήξερε τι όπλο θα πάρει μαζί του»
Δίκη Αλκη: «Ο καθένας ήξερε τι όπλο θα πάρει μαζί του»
(Φώτο : rthess.gr)
21 Φεβ
0
Σχόλια

Δίκη Αλκη: «Ο καθένας ήξερε τι όπλο θα πάρει μαζί του»

Η δίκη άρχισε παρουσία του πατέρα και της μητέρας του Αλκη που ακούν την περιγραφή του αστυνομικού.

Ανέπτυξε τον τρόπο που έδρασαν οι 12 κατηγορούμενοι, λαμβάνοντας υπόψη τις καταθέσεις τους στο τμήμα μετά την προσαγωγή τους.

Είπε ότι το χτύπημα ήταν εκδίκηση για προηγούμενη επίθεση. Τόνισε ότι οι 12 δεν είχαν απάντηση για το ποιος κατέφερε τα μοιραία χτυπήματα στον Αλκη. Υπογράμμισε ότι έγινε γενικευμένη επίθεση από τους τρεις επιβάτες του Polo που μπήκε στη Γαζή και από άλλους δυο από το Citroen. Οι πρώτοι τρεις ρώτησαν τι ομάδα είστε και μέσα σε δευτερόλεπτα μαζί με άλλους δύο επιτέθηκαν και στη συνέχεια προσήλθαν και άλλοι.

Όπως είπε πρώτος άρχισε να μιλάει ο πρώτος κατηγορούμενος που συνελήφθη από την ταυτοποίηση του αυτοκινήτου και στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλειδιά που άνοιξαν το σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ στην ΠΠ Γερμανού.

Μάλιστα το γεγονός ότι ήδη του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για τα αντικείμενα στον σύνδεσμο και ότι ο υπεύθυνος του ΠΑΟΚ αποκάλεσε τους δράστες της δολοφονίας του Αλκη «Ζώα» αισθάνθηκε μόνος και αβοήθητος και άρχισε να μιλάει.

Όπως είπε ο αστυνομικός οι 12 έφυγαν από το σύνδεσμο και μπήκαν στα 3 αυτοκίνητα με κριτήριο ποιος ήξερε ποιον. «Ο καθένας ήξερε τι όπλο θα πάρει μαζί του» είπε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο αστυνομικός τα αντικείμενα της επίθεσης τα πέταξαν σε μια γέφυρα στον περιφερειακό ενώ το μαχαίρι του ενός επιβάτη του Citroen σε έναν υπόνομο αλλά δεν βρέθηκε. Αντίθετα βρέθηκε το δρεπάνι στον τόπο της τραγωδίας ένα κράνος (του Άγγελου) ενώ τα υπόλοιπα μαζί με το καραμπιτ στη γέφυρα στη Θέρμη.

Χαρακτήρισε τον έναν κατηγορούμενο ως αρχηγό των μικρών σε ηλικία δραστών μέσω του συνδέσμου της ΠΠ Γερμανού.

 

Πηγή : rthess.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.