ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Καραλής στο Sportal: «Έψαχνα τον Τεντόγλου όταν έβγαλα τα παπούτσια μου» (βίντεο)
Καραλής στο Sportal: «Έψαχνα τον Τεντόγλου όταν έβγαλα τα παπούτσια μου» (βίντεο)
(Φώτο : sportal.gr)
19 Φεβ
0
Σχόλια

Καραλής στο Sportal: «Έψαχνα τον Τεντόγλου όταν έβγαλα τα παπούτσια μου» (βίντεο)

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ο νικητής στο άλμα επί κοντώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας αθλητής σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,86 ενώ δοκίμασε και στα 5,92 μέτρα.

Αμέσως μετά τη σπουδαία επίδοση που πέτυχε, ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στην κάμερα του Sportal. Ο 23χρονος άλτης δεν έκρυψε τη χαρά του για το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε, δήλωσε ενθουσιασμένος με την παρουσία του κόσμου ενώ στο φινάλε αστειεύτηκε για τα παπούτσια του και την υπόθεση του Μίλτου Τεντόγλου.

«Αισθάνομαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενος που έκανα επιτέλους το ρεκόρ αυτό. Το κάνω στο «σπίτι» μου, στην Ελλάδα και το ΣΕΦ, που πάντα όταν έρχεται όλος αυτός ο κόσμος να δει τις προσπάθειές όλων των αθλητών μας ανεβάζει. Είμαι χαρούμενος», δήλωσε αρχικά στην κάμερα του Sportal ο Εμμανουήλ Καραλής.

«Είμαι άνθρωπος πολύ συναισθηματικός και όταν έρχεται ο κόσμος νιώθω ότι πηδάω μαζί του. Με ανεβάζει ακόμη περισσότερο και ψυχικά και σωματικά. Μου δίνει θετική ενέργεια ο κόσμος. Όπως έχω πει για εμένα είναι πολύ σημαντικός. Ειδικότερα όταν είμαι στην Ελλάδα γιατί δεν αγωνιζόμαστε πάρα πολύ συχνά οι αθλητές εδώ. Όποτε είμαι εδώ το απολαμβάνω με την καρδιά μου» τόνισε ο Έλληνας άλτης για την παρουσία του κόσμου στο κλειστό του ΣΕΦ.

«Έχω ένα μίτινγκ σε κάτι μέρες στην Κροατία, έπειτα το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη και μετά λίγη αποθεραπεία για τους αγώνες του ανοιχτού στίβου», δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής για τη συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν.

Ο  Έλληνας αθλητής σημείωσε ότι είναι σημαντικό να βγαίνουν νέα παιδιά στον ελληνικό στίβο και ο κόσμος να απολαμβάνει σπουδαίους αγώνες. Τέλος, τόνισε ότι έψαχνε τον… Μίλτο Τέντογλου αφού έβγαλε τα παπούτσια του.

Δείτε όλα όσα είπε ο Εμμανουήλ Καραλής στο παρακάτω βίντεο:

 

Πηγή : sportal.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.