ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Απίθανος Τεντόγλου: Του ακύρωσαν το κορυφαίο άλμα και έκανε νέο φετινό ρεκόρ!
Απίθανος Τεντόγλου: Του ακύρωσαν το κορυφαίο άλμα και έκανε νέο φετινό ρεκόρ!
(Φώτο : parapolitika.gr)
16 Φεβ
0
Σχόλια

Απίθανος Τεντόγλου: Του ακύρωσαν το κορυφαίο άλμα και έκανε νέο φετινό ρεκόρ!

Ο φοβερός Μίλτος Τέντογλου απάντησε με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα στην ακύρωση της World Athletics στην επίδοση που είχε κάνει στο Τορούν, λόγω παπουτσιών, κάτι που προκάλεσε σάλο στον παγκόσμιο στίβο.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο όμως στο μίτινγκ στο Λιεβέν… έκλεισε στόματα με ιδανικό τρόπο, αφού το άλμα του ήταν και πάλι το κορυφαίο για φέτος στον κόσμο. Ο Έλληνας αθλητής προσγειώθηκε στα 8.41μ και έστειλε μήνυμα πως είναι ο κορυφαίος!

Υπενθυμίζεται ότι Τεντόγλου έκανε πριν από λίγες ημέρες την κορυφαία φετινή επίδοση του κόσμου (8.40μ.) αλλά την είδε να ακυρώνεται λόγω… παπουτσιών!

https://www.facebook.com/segas.gr/posts/pfbid02FrSWwufpmM9iQgyxAyGCRVfM6ZrKw3JB8K4uvRpsyu5CAnrUbKES9PKS8LWNBcF6l

Η απόφαση της World Athletics, στηρίχτηκε στο σκεπτικό πως τα παπούτσια που φορούσε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, απαγορεύονται σε αγώνες άλματος εις μήκος. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι φορούσε την έκδοση “Black Panther” των ειδικά σχεδιασμένων για άλμα εις μήκος παπουτσιών της Adidas, η οποία μάλιστα, τα κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό ζευγαριών (limited edition).

Σύμφωνα με τη World Athletics, το μοντέλο αυτό απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε αγώνες άλματος εις μήκος. Όμως, κανείς δεν είχε ελέγξει τα παπούτσια του Τεντόγλου πριν εκκινήσει τις προσπάθειές του στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Τορούν.

 

Πηγή : parapolitika.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.