ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών κομάντο και Ιταλών αλπινιστών (βίντεο)
Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών κομάντο και Ιταλών αλπινιστών (βίντεο)
(Φώτο : protothema.gr)
10 Φεβ
0
Σχόλια

Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών κομάντο και Ιταλών αλπινιστών (βίντεο)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από την στρατιωτική άσκηση που πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 6 έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στην Βερόνα της Ιταλίας και η οποία περιλάμβανε εκτέλεση αλμάτων Ελευθέρας Πτώσεως στην στρατιωτική βάση του 4ου Τάγματος Αλπινιστών Αλεξιπτωτιστών (4th Reggimento Alpini Paracadutisti).

Στην συνεκπαίδευση συμμετείχαν Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, καθώς και προσωπικό του 10th Special Forces Group (SFG) των ΗΠΑ και του 4ου Τάγματος Αλπινιστών Αλεξιπτωτιστών της Ιταλίας.

Μια ακόμα διεθνής συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία επιτυγχάνοντας επαύξηση του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, ανταλλαγή τεχνογνωσίας και αναβάθμιση της δια λειτουργικότητας των Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων σε συμμαχικό πλαίσιο.

10_feb_001

10_feb_002

10_feb_003

10_feb_004

10_feb_005

10_feb_006

10_feb_007

10_feb_008_F

 

Πηγή : protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.