ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σεισμός στην Τουρκία: Ύμνοι δημοσιογράφου για την Ελλάδα – «Εμφανίζονταν ως εχθροί, αλλά ήρθαν να μας βοηθήσουν»
Σεισμός στην Τουρκία: Ύμνοι δημοσιογράφου για την Ελλάδα – «Εμφανίζονταν ως εχθροί, αλλά ήρθαν να μας βοηθήσουν»
(Φωτο: newsit.gr)
10 Φεβ
0
Σχόλια

Σεισμός στην Τουρκία: Ύμνοι δημοσιογράφου για την Ελλάδα – «Εμφανίζονταν ως εχθροί, αλλά ήρθαν να μας βοηθήσουν»

Ο απλός λαός, αλλά και επώνυμοι Τούρκοι, εξυμνούν την Ελλάδα για την στάση της να σπεύσει να δώσει χείρα βοηθείας στην χώρα μετά τον σεισμό και εκφράζουν με κάθε τρόπο την ευγνωμοσύνη τους για μας.

Επώνυμο παράδειγμα η Σεντέφ Καμπάς. Η γνωστή Τουρκάλα δημοσιογράφος, που μάλιστα αποτελεί εχθρό για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και είχε συλληφθεί με εντολή του Τούρκου προέδρου πριν από ένα χρόνο, επειδή τον είχε παρομοιάσει με «βοοειδές» εξύμνησε την Ελλάδα.

Η δημοσιογράφος θυμήθηκε εκείνη την περίφημη απειλητική ατάκα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της τουρκικής κυβέρνησης που έλεγε: «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα στην Ελλάδα» και έγραψε ύμνους για την χώρα μας σε ανάρτησή της στα social media, όπου είχε φωτογραφία από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την ελληνική ομάδα διάσωσης στην Τουρκία.

Η Σεντέφ Καμπάς έγραψε στο Twitter:

«Ο σεισμός στην Τουρκία ήταν επίσης μια δοκιμασία ανθρωπιάς για τον κόσμο. Όπως για την Ελλάδα, παρά τη δήλωση ότι “μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα”. Το γεγονός ότι αυτοί που εμφανίζονταν ως “εχθροί” ήρθαν να μας βοηθήσουν σε μια δύσκολη μέρα, έδειξε για άλλη μια φορά ότι η πιο γνήσια εξωτερική πολιτική είναι “ειρήνη στο σπίτι, ειρήνη στον κόσμο”», σχολίασε η δημοσιογράφος από την Τουρκία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.