ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τσιτσιπάς - Γκιγιέν 2-0: Επιβλητικός ο Στέφανος άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ
Τσιτσιπάς – Γκιγιέν 2-0: Επιβλητικός ο Στέφανος άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ
(Φωτο: Eurokinissi/Σωτήρης Δημητρόπουλος)
04 Φεβ
0
Σχόλια

Τσιτσιπάς – Γκιγιέν 2-0: Επιβλητικός ο Στέφανος άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ

Την πρώτη νίκη για την Ελλάδα στη σειρά αγώνων με το Εκουαδόρ έφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 σετ του Γκιγιέν και γνώρισε την αποθέωση από 12.000 φιλάθλους που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ.

Ο Στεφ χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα και από τα μισά του πρώτου σετ και έπειτα κυριάρχησε απόλυτα κόντρα στον μαχητικό αντίπαλό του.

Το ματς: Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τον Τσιτσιπά που έκανε το γρήγορο break και έπειτα κράτησε το σερβίς του για το 2-0. Το Νο 731 της Παγκόσμιας κατάταξης αντέδρασε και πήρε πίσω το break στο αμέσως επόμενο service game του Έλληνα τενίστα για να φέρει το σετ στα ίσα.

Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το ενδέκατο game όταν ο Τσιτσιπάς έκανε το δεύτερο break του και όπως αποδείχτηκε καθοριστικό. Στη συνέχεια ο Στεφ κράτησε εύκολα το σερβίς του για να κλείσει το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε βρει πια ρυθμό και τα πράγματα έγιναν σαφέστατα πιο εύκολα για εκείνον. Το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης με δύο γρήγορα break κατάφερε να προηγηθεί με 4-0.

Ο Γκιγιέν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του για το 4-1. Στη συνέχεια οι δύο τενίστες απλά κράτησαν το σερβίς τους για να κλείσει το σετ και το ματς με 6-2.

Το πρόγραμμα των αγώνων ανάμεσα σε Ελλάδα και Εκουαδόρ

Σάββατο 04/02 (Έναρξη αγώνων στις 11.00)

Στέφανος Τσιτσιπάς – Άλβαρο Γκιγιέν (Νο731)
Αριστοτέλης Θάνος – Αντρές Αντράντε (Νο564)

Κυριακή 05/02 (Έναρξη αγώνων στις 12.00)

Στέφανος Τσιτσιπάς – Πέτρος Τσιτσιπάς / Γκονζάλο Εσκομπάρ (Νο44) – Ντιέγκο Ιντάλγκο (Νο76)
Στέφανος Τσιτσιπάς – Αντρές Αντράντε (Νο564)
Μιχάλης Περβολαράκης – Άλβαρο Γκιγιέν (Νο731)

 

 

Πηγή: sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.