ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ενές Καντέρ: Φοβάμαι για τη ζωή μου - Ο Μητσοτάκης να κάνει ενέργειες κατά του Ερντογάν
Ενές Καντέρ: Φοβάμαι για τη ζωή μου – Ο Μητσοτάκης να κάνει ενέργειες κατά του Ερντογάν
(Φωτο: Eurokinissi)
19 Ιαν
0
Σχόλια

Ενές Καντέρ: Φοβάμαι για τη ζωή μου – Ο Μητσοτάκης να κάνει ενέργειες κατά του Ερντογάν

Ο Ενές Καντέρ είχε επικηρυχθεί πριν από λίγες μέρες για 500.000 δολάρια, επειδή αντιστέκεται στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα, μιλώντας στο OPEN TV, ο Ενές Καντέρ τόνισε ότι είναι συνεχώς σε επικοινωνία με το FBI, προκειμένου να ενημερώνεται για όσα πρέπει να κάνει στην καθημερινότητά του.

«Είχα τόσες πολλές κλήσεις, ξέρετε, από το FBI, από την αμερικανική κυβέρνηση. Και μου είπαν πως είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Ερντογάν επικήρυξε με χρηματικό ποσό. Άνθρωποι εκεί έξω θα προσπαθήσουν να έρθουν και να σου κάνουν κακό, μου είπαν. Η μαφία, επαγγελματίες δολοφόνοι, ακόμη και τα καρτέλ», ανέφερε ο Ενές Καντέρ.

Μάλιστα πρόσθεσε στο OPEN TV: «Μίλησα χθες με το FBI και μου είπαν ότι από εδώ και πέρα “όπου πηγαίνετε, πρέπει να μας ενημερώνετε”. Φοβάμαι για τη ζωή μου. Κάθε μέρα που ξυπνάω, κοιτάζω το τηλέφωνό μου και υπάρχουν εκατοντάδες απειλές για τη ζωή μου. Θέλω ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης να κάνει κάποιες ενέργειες κατά του Ερντογάν».

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.