ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Superleague: Αφιερωμένες στην μνήμη του Άλκη η 19η και 20η αγωνιστική
Superleague: Αφιερωμένες στην μνήμη του Άλκη η 19η και 20η αγωνιστική
(Φώτο : protothema.gr)
17 Ιαν
0
Σχόλια

Superleague: Αφιερωμένες στην μνήμη του Άλκη η 19η και 20η αγωνιστική

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να κάνει μία συμβολική κίνηση και να αφιερώσει την 19η και 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην μνήμη του Αλκιβιάδη Καμπανού, του φίλαθλου του Άρη που έχασε την ζωή του τόσο άδικα μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από αντίπαλους οπαδούς.

Η κίνηση αυτή έγινε σε συνεργασία με τη δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» κι έχει ως στόχο την αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της Superleague:
«Η Super League στο πλαίσιο συμπλήρωσης ενός έτους από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και σε συνεργασία με τη “Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη”, αφιερώνει την 19η Αγωνιστική στις 20-22.01.2023 και την 20ή Αγωνιστική στις 28-30.01.2023 του πρωταθλήματος Super League 2022-2023 στη μνήμη του Άλκη Καμπανού και στην προσπάθεια για την αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, στη ζωή, στην κοινωνία μας.

Η ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό.

Κατά το 19ο λεπτό όλων των αγώνων και για διάρκεια ενός λεπτού θα προβληθεί στα matrix των γηπέδων και θα ακουστεί το μήνυμα:

“‘Εις το Όνομα του Άλκη.

Ο Άλκης είμαι και μπορώ μέσα από εσένα πια να ζω, αρκεί να ξέρεις, να μιλάς, να σου μιλάω.

Γινόμαστε ένα για τον Άλκη».

 

Πηγή : protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.