ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Αιγύπτιος που κακοποιούσε σε live μετάδοση την 32χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα «χτύπησε» ξανά – Νέος εφιάλτης με βιασμούς και ξύλο
Ο Αιγύπτιος που κακοποιούσε σε live μετάδοση την 32χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα «χτύπησε» ξανά – Νέος εφιάλτης με βιασμούς και ξύλο
(Φώτο : newsbeast.gr)
10 Ιαν
0
Σχόλια

Ο Αιγύπτιος που κακοποιούσε σε live μετάδοση την 32χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα «χτύπησε» ξανά – Νέος εφιάλτης με βιασμούς και ξύλο

Μνήμες από τον εφιάλτη που βίωσε την Πρωτοχρονιά του 2022 ξύπνησαν για μία 32χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία έπεσε θύμα αρπαγής, βιασμού και ξυλοδαρμού από έναν 35χρονο Αιγύπτιο πρώην σύντροφο της.

Πρόκειται για την οικιακή βοηθό που η περίπτωση είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από ένα χρόνο, όταν ο Αιγύπτιος και πάλι την είχε «απαγάγει» και την κρατούσε «αιχμάλωτη» σε διαμέρισμα που νοίκιαζε τότε, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Μάλιστα, μέσω του κινητού της τηλεφώνου και της εφαρμογής Facebook, έδινε «ζωντανή» εικόνα από το τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι, όπου την χτυπούσε άγρια, την έβριζε και απειλούσε να ανατιναχτούν και οι δύο μαζί με μία μεγάλη φιάλη υγραερίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχε εκκενωθεί μία ολόκληρη πολυκατοικία, ενώ μετά από ώρες η ομηρεία έληξε με παρέμβαση της ΕΚΑΜ πριν ο 35χρονος προλάβει να αντιδράσει.

Άγνωστο γιατί (σ.σ. προφανώς αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους), ο άνδρας αυτός – που φαίνεται να έχει εμμονή με την 32χρονη γυναίκα – κυκλοφορούσε πάλι ελεύθερος και ανήμερα των Θεοφανείων προχώρησε στην αρπάγη της και στον «εγκλεισμό» της σε ένα σπίτι στην οδό Αχαρνών.

Για τρεις ημέρες την κρατούσε κλειδωμένη, τη βίαζε, τη χτυπούσε και εξαπέλυε απειλές σε βάρος των παιδιών της, λέγοντας ότι θα τους κάνει κακό σε περίπτωση που αντιδράσει. Το πρωί της 9ης Ιανουαρίου και ενώ ο 35χρονος έλειπε από το σπίτι, η 32χρονη κατάφερε να παραβιάσει την κλειδωμένη πόρτα και να απελευθερωθεί.

Στη συνέχεια, πήγε σε κατάσταση σοκ στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε τον δράστη, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να του περνούν ξανά χειροπέδες έξω από την πολυκατοικία. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο Αιγύπτιος είχε κλέψει την αστυνομική ταυτότητα του θύματος. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαλευκάνει τι είχε σκοπό να κάνει ο κατηγορούμενος με την 32χρονη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και ακολούθως στον αρμόδιο ανακριτή.

 

Πηγή : newsbeast.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.