ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | United Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 τον Ματέο Μπερετίνι και μείωσε για την Ελλάδα
United Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 τον Ματέο Μπερετίνι και μείωσε για την Ελλάδα
(Φωτο: newsbreak.gr)
07 Ιαν
0
Σχόλια

United Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 τον Ματέο Μπερετίνι και μείωσε για την Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρώτη νίκη για την Ελλάδα κόντρα στην Ιταλία, στα ημιτελικά του United Cup στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, επικρατώντας με 2-1 σετ [4-6, 7-6(2), 6-4] του Ματέο Μπερετίνι.

Με τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά λοιπόν, η Ελλάδα μείωσε το συνολικό σκορ κόντρα στην Ιταλία σε 2-1 και έμεινε «ζωντανή» στη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του United Cup.

Το παιχνίδι

Στην αναμέτρηση του No4 του κόσμου κόντρα στο Νο16, ο Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ, καθώς ο Μπερετίνι ήταν αυτός που έκανε το μοναδικό μπρέικ στο 7ο γκέιμ του πρώτου σετ και πήρε προβάδισμα για τη νίκη πρόκριση της Ιταλίας.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστες κράτησαν μέχρι τέλους το σερβίς τους και έτσι το σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ο Τσιτσιπάς ήταν «καταιγιστικός» και με 7-2, έκανε το 7-6 στο σετ και το 1-1 στο παιχνίδι.

Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο σετ, όπου ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρήκε το πρώτο μπρέικ του στον αγώνα, για να προηγηθεί με 4-3 και να πάρει το σετ με 6-4 και τη νίκη με 2-1, χαρίζοντας την ευκαιρία στην Ελλάδα, να συνεχίσει να «παλεύει» κόντρα στην Ιταλία στο United Cup.

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.