ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βασίλης Τόπαλος: Βραβείο και υποτροφία προς τιμήν του
Βασίλης Τόπαλος: Βραβείο και υποτροφία προς τιμήν του
(Φώτο : newsbomb.gr)
05 Ιαν
0
Σχόλια

Βασίλης Τόπαλος: Βραβείο και υποτροφία προς τιμήν του

Με χειροκροτήματα έγινε η εξόδιος ακολουθία του 16χρονου πυγμάχου. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κηδεία του Βασίλη Τόπαλου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Ασπρόπυργο.

Οι συναθλητές του τον αποχαιρέτησαν φορώντας λευκές φόρμες και κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα. Η οικογένεια και οι συγγενείς του αθλητή είναι συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατός του συνεχίζονται.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον αθλητή και ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί βραβείο «Βασίλης Τόπαλος» προς τιμήν του 16χρονου και θα δίνεται και υποτροφία σε έναν αθλητή κάθε χρόνο.

Φωτογραφίες και βίντεο από την κηδεία:

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μετά την τελευταία προπόνηση του Βασίλη Τόπαλου, στις 16 Δεκεμβρίου, όπου πήγε στα αποδυτήρια για να ρίξει νερό στο πρόσωπό του. Εκεί ζαλίστηκε, λιποθύμησε και έπεσε με το κεφάλι σε μαρμάρινη επιφάνεια. Την ώρα της πτώσης δεν υπήρχε κάποιος άλλος στο χώρο και έτσι δεν υπάρχει κάποιος μάρτυρας να περιγράψει στις Αρχές πως ακριβώς έγινε το συμβάν.

photo

photo

photo

photo

Η ανακοίνωση του Τζάνειου για τον θάνατο του 16χρονου:

«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40 μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος.

Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μ.μ.».

 

Πηγή : newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.