ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χριστός γεννέθεν, χαρά σον κόσμον... Παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, από την ΣΤ τάξη του 4ο Δημοτικού σχολείου Κω.
Χριστός γεννέθεν, χαρά σον κόσμον… Παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, από την ΣΤ τάξη του 4ο Δημοτικού σχολείου Κω.
(Φώτο : aegeanews.gr)
22 Δεκ
0
Σχόλια

Χριστός γεννέθεν, χαρά σον κόσμον… Παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, από την ΣΤ τάξη του 4ο Δημοτικού σχολείου Κω.

Μια πολύ πρωτότυπη και ξεχωριστή, απαιτητική εκδήλωση πραγματοποίησαν τα παιδιά της έκτης τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου Κω παρουσιάζοντας κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, υπό την καθοδήγηση της Δασκάλας Μουσικής κας Ιωάννας Αμπατζίδου και με την τεχνική υποστήριξη της Δασκάλας κας Μαρίας Κατσιαούνη.

Θερμά συγχαρητήρια έλαβε από το σύλλογο Ποντίων Κω«Ο Ξενιτέας» η Δασκάλα μουσικής Αμπατζίδου Ιωάννα για την ιδέα, την επιμέλεια και την άψογη εκτέλεση της και το Μέλος του Συλλόγου Ανέστης Μαυρίδης που συνόδευσε με την Ποντιακή λύρα, βεβαίως θερμά συγχαρητήρια δόθηκαν και σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους μουσικούς που τα συνόδευσαν και στον Διευθυντή του σχολείου κ.Δημήτρη Χασαπλαδάκη.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.