ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γρηγόρης Πολυχρονίδης «Μεγάλη μου τιμή και χαρά η αναγνώριση της αθλητικής μου πορείας , από τους αθλητές του Μπότσια»
Γρηγόρης Πολυχρονίδης «Μεγάλη μου τιμή και χαρά η αναγνώριση της αθλητικής μου πορείας , από τους αθλητές του Μπότσια»
(Φώτο : eaom-amea.gr)
18 Δεκ
0
Σχόλια

Γρηγόρης Πολυχρονίδης «Μεγάλη μου τιμή και χαρά η αναγνώριση της αθλητικής μου πορείας , από τους αθλητές του Μπότσια»

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπότσια (BISFed) κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Boccia, που ολοκληρώθηκε στις (14/12/2022, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, πραγματοποίησε και τις εκλογές για την εκλογή της Επιτροπής Αθλητών της.

Στην Επιτροπή εξελέγη και ο “δικός μας” Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο οποίος εκπροσωπεί την Ελλάδα, αλλά είναι και ένας από τους δύο αθλητές, μαζι με τη Σλοβάκα Balcova, που εκπροσωπούν και την Ευρώπη.

Αναλυτικά οι αθλητές που εξελέγησαν στην Επιτροπή είναι:

Kwan Hang Wong – Χονγκ Κονγκ

Daniel Michel – Αυστραλία

Stefania Ferrando – Αργεντινή

Michaela Balcova – Σλοβακία

Γρηγόρης Πολυχρονίδης – Ελλάδα

Mohamed Liakath Aziz– Νότια Αφρική

Με τις ευχές όλων για καλή και πετυχημένη θητεία!

Πολυχρονίδης: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά»

Μετά την εκλογή του ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και τόνισε: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να νιώθω την αναγνώριση ολόκληρης της αθλητικής μου πορείας, από τους αθλητές του Μπότσια, Παγκοσμίως. Με την ψήφο τους, μου δίνεται η δυνατότητα να συμβάλλω στην περαιτέρω βελτίωση του αθλήματος και στην ανάπτυξη του παγκοσμίως».

 

Πηγή : eaom-amea.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.