ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ερντογάν: Η Αθήνα να κάτσει φρόνιμα, γιατί οι ρουκέτες μας μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί
Ερντογάν: Η Αθήνα να κάτσει φρόνιμα, γιατί οι ρουκέτες μας μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί
(Φωτο: newsit.gr)
12 Δεκ
0
Σχόλια

Ερντογάν: Η Αθήνα να κάτσει φρόνιμα, γιατί οι ρουκέτες μας μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί

Ο Τούρκος πρόεδρος, δεν σταματά τις προκλήσεις και τις ακραίες επιθέσεις εις βάρος της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, απειλεί να χτυπήσει την Αθήνα με τις ρουκέτες TAYFUN, παρότι προσπαθεί να παρουσιαστεί ως αυτόκλητος διαμεσολαβητής μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, αφού την Κυριακή (11/12/2022) είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε δήλωση του, όπως δημοσιεύει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ragip Soylu, είπε πως,«Η Ελλάδα φοβάται τις ρουκέτες μας. Λένε ότι οι ρουκέτες TAYFUN θα χτυπήσουν την Αθήνα, θα το κάνουν, εκτός αν κάτσουν ήσυχα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύει ευθεία επίθεση για το θέμα των Tayfun. Πριν από σχεδόν έναν μήνα, είχε αναφέρει σε συνέντευξη του για την κατασκευή πυραυλικού συστήματος, ότι είναι εντός της ακτίνας 561χλμ που φτάνει η συγκεκριμένη ρουκέτα. Μάλιστα, ειρωνικά είχε πει, ότι αυτή η πληροφορία έχει φέρει σε πανικό τους Έλληνες.

«Οι δοκιμές του Tayfun, τρέλαναν την Ελλάδα. Εμείς θα συνεχίσουμε να αναπτύσουμε την πυραυλική τεχνολογία και θα αυξήσουμε ο εύρος ακτίνας της. Φυσικά και οι Έλληνες ανησυχούν, φτάνουμε την Αθήνα», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Μάλιστα, τότε, είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα… χρησιμοποίει μια πολιτική επιθετική απέναντι στη Τουρκία τον τελευταίο καιρό, λέγοντας ότι αυτό είναι απαράδεκτο. Και είχε προσθέσει, ότι δεν θα σιωπήσουμε, οπότε η Ελλάδα πρέπει να «μαζευτεί».

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.