ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου που θα οδηγήσουν στους παιδεραστές
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου που θα οδηγήσουν στους παιδεραστές
04 Δεκ
0
Σχόλια

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου που θα οδηγήσουν στους παιδεραστές

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, τα νέα ευρήματα θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά, καθώς αναμένεται να αποκαλύψουν τις επαφές του με άλλους παιδεραστές, ακόμα και εκτός Ελλάδας, αλλά και να ρίξουν «φως» σε ενδεχόμενη κακοποίηση άλλων παιδιών από τον 53χρονο.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στην Real News αποκάλυψε πως το κοριτσάκι μίλησε για έναν ακόμη κακοποιητή της. Πρόκειται για έναν άνδρα που βρέθηκε μαζί της κατόπιν εντολής του Μίχου, που είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν μεταξύ αυτών των ανδρών που η 12χρονη είδε στις φωτογραφίες κατά την εξέταση της στην Ασφάλεια.

Όπως λέει η κα Ταραχοπούλου, το κοριτσάκι μέρα με τη μέρα θυμάται και άλλα από όσα βίωσε την περίοδο που ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε και ανακαλεί στη μνήμη του και άλλα πρόσωπα και γεγονότα, μετά το σοκ που υπέστη. Η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε επίσης στη Real News ότι η 12χρονη είχε άλλο ένα τηλέφωνο που έσπασε, το οποίο περιείχε στοιχεία για πρόσωπα που είτε συναντήθηκε, είτε συνομίλησε μαζί τους. Τη συγκεκριμένη συσκευή παρέδωσαν στην Ασφάλεια, αλλά η απάντηση που πήραν -σύμφωνα με τη δικηγόρο- ήταν πως δεν μπορούν να ανακτήσουν τα στοιχεία.

 

 

 

Πηγή: Εφημερίδα Real News

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.