ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σπούδαια διάκριση για Έλληνα προπτυχιακό φοιτητή: 16ος στον κόσμο και πρώτος στην Ευρώπη ο Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης
Σπούδαια διάκριση για Έλληνα προπτυχιακό φοιτητή: 16ος στον κόσμο και πρώτος στην Ευρώπη ο Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης
(Φωτο: i-diakopes.gr)
01 Δεκ
0
Σχόλια

Σπούδαια διάκριση για Έλληνα προπτυχιακό φοιτητή: 16ος στον κόσμο και πρώτος στην Ευρώπη ο Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης

Ένας προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης, κατάφερε να κάνει περήφανη όλη την Ελλαδά με την τεράστια διάκριση σε παγκόσμιο διαγωνισμό της Credit Suisse Coding Challenge, καθώς κατέλαβε 16η θέση παγκοσμίως και την πρώτη στην Ευρώπη.

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε 1900 διαγωνιζόμενους από εφτά περιοχές του πλανήτη:Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδά, Ευρώπη, Ινδία, Νότια Ασία.

Το Credit Suisse Coding Challenge είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που οργανώνει η Credit Suisse με προβλήματα αλγοριθμικού τύπου (graphs, dynamic programming, etc.).

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος είχε ξανά διακριθεί στον διαγωνισμό «Meta Hacker Cup» της Meta, όπου αναδείχθηκε πρώτος στην Ελλάδα και δέκατος όγδοος στον κόσμο.

 

 

Πηγή: i-diakopes.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.