ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αττική Οδός: Έρχονται διόδια 2,5 ευρώ
Αττική Οδός: Έρχονται διόδια 2,5 ευρώ
(Φώτο : newsit.gr)
25 Νοέ
0
Σχόλια

Αττική Οδός: Έρχονται διόδια 2,5 ευρώ

Το κόστος των διοδίων τώρα στην Αττική Οδό είναι 2,80 ευρώ αλλά όλα δείχνουν πως η τιμή θα… πέσει. Η πρόθεση για μείωση των διοδίων είχε εκφραστεί και παλιότερα αλλά τώρα φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα θα προβλέπει για τα διόδια η νέα σύμβαση για την παραχώρηση της Αττικής Οδού.

Ο διαγωνισμός για την ανανέωση της σύμβασης παραχώρησης της Αττικής Οδού, η οποία θα ισχύσει από το 2024, είναι σε εξέλιξη και σήμερα (25.11.2022) τα 8 σχήματα εταιριών που συμμετέχουν σε αυτόν, παρέλαβαν τον σχετικό φάκελο στον οποίο περιλαμβάνεται και η πρόταση για μείωση του κόστους των διοδίων.

Το ΤΑΙΠΕΔ είχε προτείνει πριν από καιρό τα διόδια της Αττικής Οδού, με τη νέα σύμβαση παραχώρησης να είναι κυμαινόμενα και το κόστος των διοδίων να διαμορφώνεται ανάλογα με την ώρα που θα μένει ένας οδηγός στον αυτοκινητόδρομο.

Οι τελευταίες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι η νέα σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού προβλέπει μειωμένα διόδια κατά 0,30 ευρώ.

 

Πηγή : newsit.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.