ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Ουδέποτε θα δεχόμασταν τρομοκράτες» - Η Αθήνα απαντά στην πρόκληση Σοϊλού
Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Ουδέποτε θα δεχόμασταν τρομοκράτες» – Η Αθήνα απαντά στην πρόκληση Σοϊλού
(Φωτ.: iefimerida.gr)
14 Νοέ
0
Σχόλια

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Ουδέποτε θα δεχόμασταν τρομοκράτες» – Η Αθήνα απαντά στην πρόκληση Σοϊλού

Ξεκάθαρη απάντηση στον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, δίνει η ελληνική κυβέρνηση, απαντώντας ευθέως στις αιτιάσεις του ότι αν δεν είχε συλληφθεί η φερόμενη ως δράστης της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη, θα είχε διαφύγει στην Ελλάδα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, διαμήνυσε ότι η κυβέρνηση είναι απέναντι σε κάθε πράξη τρομοκρατίας και καταδίκασε την επίθεση.

«Η κυβέρνηση είναι σταθερά απέναντι σε κάθε τρομοκρατική πράξη, είναι απολύτως καταδικαστέες πράξεις όπως αυτές στην Κωνσταντινούπολη» δήλωσε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι «Η χώρα έχει ανοιχτό μέτωπο με κάθε έκφανση της τρομκορατίας παντού στον κόσμο».

Ο Γιάννης Οικονόμου εξέφρασε, επίσης, συλλυπητήρια προς τον τουρκικό λαό και την τουρκική κυβέρνηση για την έκρηξη με τους έξι νεκρούς και τους 81 τραυματίες, εκ των οποίων 26 παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ξεκαθαρίζοντας μέσω ΣΚΑΪ ότι «Η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της και ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της».

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.