ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη και ένας 55χρονος
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη και ένας 55χρονος
(Φώτο : newsit.gr)
04 Νοέ
0
Σχόλια

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη και ένας 55χρονος

Τους 9 έχουν φτάσει οι συλληφθέντες για την φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Λίγο μετά τις 12.30 έγινε γνωστό ότι συνελήφθη άνδρας 55 ετών ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα. Είναι ο τρίτος από τους 4 για τους οποίους είχαν εκδοθεί την Πέμπτη (03/11/2022) εντάλματα σύλληψης καθώς κατηγορούνται ότι είχαν βιάσει το παιδί.

Νωρίτερα, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι δύο νέοι κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν την Πέμπτη (04/11/2022) για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 35χρονο και τον 39χρονο, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από την 12χρονη – ως δύο από τα άτομα που την βίασαν έναντι αμοιβής στον Κολωνό.

Και οι δυο θα οδηγηθούν την Τρίτη 08/11/2022 ενώπιον της Ανακρίτριας για τις απολογίες τους.

Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες χθες, μετά τα τέσσερα συνολικά εντάλματα που εκδόθηκαν για “πελάτες” του Ηλία Μίχου που συναντήθηκαν με το παιδί, οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας από την οποία ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Είναι αντιμέτωποι με το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής .

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.