ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κολωνός: 35-50 ετών, ιδιωτικοί υπάλληλοι υψηλά αμειβόμενοι -Οι 2 συλληφθέντες και οι 2 βιαστές που ψάχνουν
Κολωνός: 35-50 ετών, ιδιωτικοί υπάλληλοι υψηλά αμειβόμενοι -Οι 2 συλληφθέντες και οι 2 βιαστές που ψάχνουν
Η είσοδος της ΓΑΔΑ με τηλεοπτικές κάμερες / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
04 Νοέ
0
Σχόλια

Κολωνός: 35-50 ετών, ιδιωτικοί υπάλληλοι υψηλά αμειβόμενοι -Οι 2 συλληφθέντες και οι 2 βιαστές που ψάχνουν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ οι Αρχές προχώρησαν χθες στη σύλληψη ακόμα δύο ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο.

Συγκεκριμένα χθες εκδόθηκαν 4 εντάλματα σύλληψης τους οποίους αναγνώρισε η 12χρονη ανάμεσα στις 200 και πλέον φωτογραφίες που της έδειξαν. Πρόκειται για 4 άνδρες ηλικίας 35 έως 50 χρόνων «υψηλά αμοιβόμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι» όπως τους χαρακτηρίζουν αστυνομικές πηγές

Τους συλληφθέντες «καίνε» τα μηνύματα που αντάλλαξαν με το προφίλ της 12χρονης, παρόλο που αρνήθηκαν ότι βρέθηκαν μαζί της.

Από τα 4 εντάλματα εκτελέστηκαν χθες τα δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος συλληφθείς είναι ένας 35χρονος άνδρας, άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής άνεργος εισοδηματίας.

Ο δεύτερος συλληφθείς είναι 39 ετών από τα βόρεια προάστια, πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και χωρισμένος. Εργάζεται σαν συνοδός ασφαλείας σε εταιρία security.

Οι άλλοι δύο άνδρες σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα σύλληψης είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υπεύθυνος καταστήματος και οι δύο κάτοικοι δυτικής Αττικής.

Οι διάλογοι με τη 12χρονη «έκαψαν» τους κατηγορούμενους

Τα τρία από τα τέσσερα εντάλματα που εξέδωσε η δικαστική λειτουργός, αφορούν άτομα που φέρονται να είχαν μεταβεί αυτόβουλα στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες με πρόθεση να διασαφηνίσουν -όπως ανέφεραν- τη θέση τους.

Σύμφωνα με όσα φαίνεται να ισχυρίστηκαν τα άτομα αυτά, που πλέον είναι κατηγορούμενοι, η εμπλοκή τους στην υπόθεση ξεκινά και σταματά σε διαδικτυακές συνομιλίες που είχαν με την ανήλικη.

Οι νέοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι είχαν συναντηθεί με το παιδί. Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ανακρίτρια από την κατάθεση του ίδιου του θύματος φαίνεται να διαψεύδουν τους τρεις κατηγορούμενους, καθώς το κορίτσι αναγνώρισε στα πρόσωπα τους.

Το ίδιο ισχύει και για το τέταρτο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια, το οποίο αφορά «πελάτη» του θεωρούμενου ως βασικού κατηγορούμενου και ήδη προσωρινά κρατούμενου, Ηλία Μίχου, που συνάντησε την 12χρονη.

Τους αναγνώρισε η 12χρονη και κατέθεσε ότι είχαν συναντηθεί

Η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπα των τεσσάρων τούς άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής.

 

Μετά την κατάθεση της 12χρονης, η ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά 10 άτομα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις νέες συλλήψεις

Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν με εντάλματα απογευματινές ώρες σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής δύο ημεδαποί (35 και 39 ετών) για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

 

Πηγή : iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.