ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης
Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης
(Φωτ.: newsit.gr)
26 Οκτ
0
Σχόλια

Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό ζητάει την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους με το σκεπτικό ότι τα στοιχεία σε βάρος της είναι ελλιπή και τονίζει την ανάγκη να βρεθεί ξανά κοντά στα παιδιά της.

Η αίτηση αποφυλάκισης θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 37χρονης, αν δηλαδή θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή ή αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.

Στο μεταξύ, την αναβολή της δίκης του πατέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου 2023 λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Σε βάρος του πατέρα του παιδιού, το οποίο, σύμφωνα με διώξεις που έχουν ασκηθεί, έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια κατ´οίκον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία.

Τέλος, έγινε γνωστό πως ακόμα ένας άνδρας, ένας 39χρονος προσήλθε μόνος του στη ΓΑΔΑ, καθώς τον Αύγουστο του 2022 συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με το παιδί χωρίς να γνωρίζει την ηλικία του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως του είχε πει ότι ήταν 17 ετών, ενώ τόνισε πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί της.

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.